MAC Pro Longwear Paint Pot 'Soft Ochre'

zaterdag 7 maart 2015


Een MAC store met lege handen buiten lopen is iets wat me zelden lukt. Toen ik vorige week (naar aanleiding van hun éénjarig bestaan) werd uitgenodigd bij MAC Hasselt voor een make-up sessie leerde ik weer wat nieuwe producten kennen. Ook eentje waar ik vroeg of laat toch voor bezweken zou zijn namelijk de Paint Pot Soft Ochre. 


Voor wie de Paint Pots van MAC nog niet kent: het zijn sterk gepigmenteerde, crèmige oogschaduws die na het aanbrengen opdrogen en langdurig blijven zitten. Je kan ze enkel op zich gebruiken of als basis waarover je andere ooschaduw over aanbrengt. 
Ik had de Paint Pot Constructivist al in mijn bezit die ik erg mooi vind. Soft Ochre wordt omschreven als geelbeige waar ik het volledig mee eens ben.  Het is ook meteen samen met Painterly de best verkochte MAC Paint Pot. Niet zozeer voor de kleur, maar als oogschaduwbasis is deze serieus geliefd. Ik was ook direct verkocht toen ik ermee werd opgemaakt. 
De Primer Potion van Urban Decay gebruik ik al jaren ondertussen en op zich vind ik hem heel erg fijn, maar ik hou ervan om nog nét wat meer kleur uit mijn oogschaduws te kunnen halen. 


Zonder Soft Ochre 


Mét Soft Ochre 

Zoals je ziet kan je Soft Ochre ook op zich dragen, want hij maakt je ooglid helemaal egaal. Moest je last hebben van een rode oogleden of als er blauwe adertjes zitten die je storen kan dit wel een fijn product zijn om ermee weg te werken. 
Perfect als basis dus! 
Toen ik mijn ooglook helemaal afmaakte merkte ik vrij meteen dat alle kleuren intenser werden. Ik vreesde een beetje met blenden, omdat de paint pot opdroogt, maar dit gaat nog steeds prima! De oogschaduw blijft ook muurvast zitten dus van creasen is geen sprake. 


Soft Ochre als basis gebruikt bij deze ooglook 

Ik ben helemaal mee met de liefde die vele voor Soft Ochre hebben. Naar mijn gevoel gaan we zeker besties worden! 

Prijs: €19,50


♥ 

14 opmerkingen

 1. Tip: bewaar je paintpot op zijn kop zodat deze niet uitdroogt. ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat ik ook ooit nog voor Paint pot soft ochre zwicht! Ik lijkt me ook fijn ook te gebruiken als gewone basis voor onder een eyeliner.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah ik ben al eeuwen benieuwd naar de product, het lijkt me zo fijn! De kleur van je oogschaduw komt nu nog mooier tot zijn recht, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je hem hebt! Ik heb hem ook en draag hem echt elke dag hij is echt ideaal<3 Je ooglook is echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soft Ochre lijkt mij echt een super goede basis! Ik vind het ook fijn dat hij huidskleurig is, en hierdoor je oogleden helemaal egaal maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb Painterly en ben er echt groot fan van! Vorige week heb ik van vriendinnen een cadeaubon gekregen van MAC en ik ben er vrij zeker van dat ik daar nog een Paint Pot mee zal kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij past goed bij je huid volgens mij! Paint pots vind ik ook erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben er ook super benieuwd naar, maar op 1 of andere manier grijp ik altijd naar een blush of lipstick wanneer ik bij M.A.C ben. Alleszins; mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze lijkt me echt geweldig, moet 'm altijd nog eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben zo verliefd op deze paint pot, sinds ik hem heb is hij niet weg te slaan in mijn routine.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb mijne al jaren en droogt ook maar niet uit, zo zuinig. Als ik van op stap kom moet ik mijn ooglook er meestal nog flink afboenen met dit er onder, Dikke liefe XD

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb overlaatst ook mijn eerste paint pot gekocht en ik ben er echt zo tevreden mee! Ik ben voor Painterly gegaan, één van de klassiekers. Let's Skate wil ik ook nog graag kopen en Constructivist vind ik echt prachtig nu ik hem bij jou gezien heb!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.