Garnier | Cristal Soleil Verhelderende Gel

dinsdag 31 maart 2015


Een tijd terug werd ik gevraagd of ik de verhelderende gel van Garnier wou proberen. Nu heb ik wel al highlights in mijn haren en zijn ze vrij licht, toch mis ik soms het ombré effect dus dacht ik waarom ook niet? Want deze verhelderende gel kan je op verschillende manieren gebruiken. Benieuwd? 

De verhelderende gel is makkelijk te gebruiken, want doordat het een gel is kan je hem zonder problemen in je haren verdelen. Je kan hem op zowel gewassen, handdoekdroog of droog haar aanbrengen en je hoeft de gel niet opnieuw uit te spoelen. Hij trekt zelf vrij snel in. 
Je kan er drie effecten mee creeëren:

Het zonnig effect: waardoor je de gel over heel je haren aanbrengt.
Het highlights effect: waarbij je de gel enkel op verschillende lokken aanbrengt
Het Tip&Die effect: waarbij je de gel op de onderste helft van je haren aanbrengt

Mij leek het leuk om voor de tip&die te gaan. Ik vind het wel mooi als mijn punten een stukje lichter zijn. 


De verhelderende gel bevat een zachte formule op basis van kamille-extract die je haar beschermt en voedt. Hij ruikt trouwens redelijk chemisch. 

Verwacht niet van de ene dag op de andere dat je haren een pak lichter zijn, want hij werkt opbouwend. Dat zou anders ook niet gezond zijn. Je kan het proces om de 2, 3 dagen herhalen totdat je tevreden bent over het resultaat. 

De laatste weken heb ik de gel vaak aangebracht aan mijn punten. Ik deed dit vooral op droog haar, maar ook eens nadat ik ze gewassen had.
Heel erg veel verschil zie ik niet (vandaar het gebrek aan foto's), maar ik vind dat mijn highlights er wel meer uitspringen. Het effect is dus vrij subtiel, de gel zou het haar tot twee tinten lichter maken, maar misschien dat dit bij bruin haar al sneller zou opvallen. 

Prijs: €7,99 

7 opmerkingen

 1. Ik heb hier niet eerder van gehoord. Jammer dat je geen voor na foto's hebt maar snap het wel als het resultaat zo subtiel is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappig product, ik kende het nog niet! In de zomer gebruik ik altijd een beetje citroensap in mijn punten (niet super gezond), dat geeft ook net even dat verfrissende effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig dat dit er is. Kende het concept niet... Klinkt als een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n product heb ik wel eens gehad in spray vorm! Voor de zomer is het echt wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog nooit van dit product gehoord. Klinkt wel als een leuk concept. Waar is het te koop? Wil het wel proberen op mijn donkere haartjes haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken dit helemaal niet. Het klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken dit echt niet, maar het klinkt goed!
  Ben ik nu wel nieuwsgierig naar :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.