Bumble And Bumble | Thickening Hairspray

maandag 2 maart 2015


Een volle haarbos met veel volume is niet voor iedereen weggelegd. Ik merk dat ik hier de laatste jaren toch meer naar verlang. Mijn haren zijn wel dik, maar het is niet zo makkelijk om er volume in te krijgen of ik moet beginnen met touperen. De Surf spray van Bumble And Bumble vond ik al erg fijn om mijn haren wat meer textuur te geven dus ik besloot deze Thickening Hairspray ook een kans te geven. 


BESTSELLER
De Thickening Hairspray behoort tot één van de bestsellers van Bumble And Bumble. De hele lijn ziet er erg belovend uit. Als je graag veel volume in je haren wilt dan is dit zeker iets voor jou.
Deze haarspray kan je op zowel droog of nat haar gebruiken en voor of na het stylen. Ook is hij geschikt voor elke haartype, fijn of dik haar het zou geen probleem moeten zijn.


Het volume wat ik enkel van de Thickening Hairspray krijg

Ik gebruik de Thickening Hairspray nu al enkele weken en wat vind ik hem fijn! Voor mij werkt hij het beste op vochtig haar. Dus nadat ik mijn haren gewassen heb en ze nog niet helemaal droog zijn spray ik het product op de plaatsen waar ik het meeste volume wil. Meestal is dat gewoon bovenaan. 
Ik föhn mijn haren zelden, omdat ik al regelmatig mijn stijltang gebruik probeer ik toch deze hitte te vermijden. Daarom was ik 's avonds mijn haren en laat ze dan gewoon drogen. 
De dag nadien merk ik dat mijn haren er een stuk voller uitzien en ook zo aanvoelen! Erg fijn dat ik dus niet per sé de haardroger naar boven moet halen. Dit volume heb ik nog niet eerder verkregen met een ander product dus ik ben erg onder de indruk! Hij maakt mijn haren ook totaal niet vettig of stug. Er zit gewoon meer volume in.
Van de geur ben ik iets minder tevreden, hij ruikt nogal cheap, al stoort me dat niet zo.

Eindelijk een haarproduct dat doet wat het belooft! Nu wil ik meteen de hele lijn ervan.


Prijs fullsize bij SalonB: €22,739 opmerkingen

 1. Ik ben benieuwd of dit voor mij zal werken na talloze volume producten gebruikt te hebben. Het klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat deze spray ook echt zijn belofte waarmaakt, daar word ik blij van! Op de foto heb je ook lekker veel volume bij de haaraanzet, super pretty !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit hier eerder van gehoord maar je hebt een mooi volume in je haar hierdoor. Mooie foto's heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had er eerder al wat over gelezen en het lijkt me wat voor m'n erg fijne en slappe haar. Blijft het volume er lang in? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik merk toch dat het erin blijft tot de volgende wasbeurt :)

   Verwijderen
 5. Het ziet er super goed uit! Ik heb zelf al genoeg volume, dus ik zou het niet gebruiken. Je make-up zit btw super op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat fijn dat die jouw zo goed bevalt meid liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet erg goed uit & klinkt erg fijn :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er heel goed uit, fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.