Vichy - Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel

maandag 19 mei 2014


Ik heb 'denk ik' mijn redmiddel tegen puistjes eindelijk gevonden. Vorige maand ontdekte ik de Normaderm reinigingsgel van Vichy die in mijn Deauty box zat en sindsdien kan ik niet meer zonder. Daarom stel ik hem graag aan je voor vandaag.

De Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel is rijk aan Salicylzuur Totarol dat zorgt voor een zuiverende werking. Eperuline gaat huidirritatie tegen. Een gezuiverde, gladde huid is het resultaat. 


De reinigingsgel heeft een dikke textuur waar je helemaal niet veel nodig van hebt (hij is dus lekker zuinig in gebruik!). Hij schuimt een beetje, ruikt aangenaam fris en voelt zo ook aan op je huid. Ik gebruik hem enkel 's ochtends. 's Avonds hou ik het nog steeds op de Purity reiniger van Philosophy al dan niet in combinatie met de Clarisonic.
Ik heb een gemengde huid met vette t-zone en hij haalt bij mij echt een vettig laagje weg zonder al te droog aan te voelen. Al moet ik bij mijn drogere zones (de wangen) wel oppassen. Voor een droge huid lijkt hij me dus niet geschikt. 

Het resultaat is dat ik echt minder last heb van puistjes al kan er altijd nog wel eentje opduiken, maar toch veel minder dan voorheen. Voor mij echt een redding in nood vooral op die dagen dat het nodig is!


10 opmerkingen

 1. Deze heb ik vroeger ook eens gehad. Vond de producten uit de Normaderm lijn altijd heel erg fijn. En ze werkte inderdaad erg goed tegen puistjes en onzuiverheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier heb ik vroeger echt veel flacons van opgemaakt, fijn product is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed, ik heb deze nog nooit eerder geprobeerd, misschien toch maar een keer doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik nu verschillende producten uit deze lijn en ik vind ze echt super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik deze nu ook, en ik ben er tevreden mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ohlaa sounds right up my alley! ik en puistjes zijn ook geen goede vriendjes dus deze reiniger klinkt me als muziek in de oren

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben hier echt superbenieuwd naar. Een geluk bij een ongeluk (hoewel...) dat mijn kin vol puistjes sta en ik dus écht aan het testen kan gaan. Merci, Deauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben net op zoek naar een nieuwe gezichtsreiniger! Dank je voor de tip :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.