Real Techniques - Expert Face Brush

zaterdag 24 mei 2014


Ik vind het gebruik van kwasten erg belangrijk in mijn make-up routine. Niet alleen ziet je make-up er mooier door, ook brengt het veel leuker aan. Zowel MAC, Zoeva als Real Techniques zitten in mijn collectie en die laatste vind ik erg fijn dus besloot ik de Expert Face Brush aan te schaffen. De kwasten van Real Techniques vallen wat meer op dan de rest doordat ze een kleurtje hebben. Ze zijn vanonder recht, zodat je ze prima kan neerzetten als je dat wilt. Zelf vind ik dat niet zo een meerwaarde hebben. 
De Expert Face Brush is bedoelt voor vloeibare of cream foundation aan te brengen. Hij zorgt voor een flawless resultaat en blend je foundation mooi uit. 


De kwasten van Real Techniques zijn 100% diervriendelijk en hebben synthetische haren. De haren van de Expert Face Brush staan heel dicht bij elkaar en zijn lekker zacht en iets wat fluffy.


Ik vind hem heel makkelijk in de hand. Normaal gebruik ik mijn buffer kwast van Zoeva voor foundation die ik erg fijn vind, maar deze brengt het nog makkelijker aan. Je kan ook goed bij alle plooitjes van je gezicht (neus), omdat hij niet zo erg groot is. Het enige minpuntje is misschien dat hij meer foundation opslorpt in de haren. 

Ik blijf fan van deze kwasten!

12 opmerkingen

 1. Hij lijkt me fijn! Goed dat hij diervriendelijk is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yep, deze gebruik ik ook erg graag! Ik heb van de week juist een filmpje opgenomen van al mijn kwasten waarin deze dus ook terugkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kwasten wil ik nog een keer proberen, ze lijken me zo fijn!

  Liefs.
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil echt al zo lang zo'n kwast! Lijkt me heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kwast, ziet er heel fijn uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. deze gebruik ik voor mijn foundation en primer en ik vind het een heerlijke kwast liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruikte voorheen ook de buffer kwast van Zoeva, maar sinds dat ik deze heb gebruik ik alleen nog maar deze. Hij is zoo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook en ik gebruik hem elke dag! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.