Picture My Life - April #16

donderdag 1 mei 2014


Met april achter de rug kijk ik weer volop uit naar een nieuwe maand. Het prachtige weer waar we al van konden genieten was niet mijn enige hoogtepunt in april. Vandaag een kleine samenvatting van de laatste weken.Win pakketje binnen! Er is gewoon niks leukers dan pakketjes ontvangen en uitpakken, toch? Maakt gewoon altijd mijn dag!


Samen met enkele vriendinnen hielden we een brunch. Ik HOU echt van brunchen, paasmaandag had ik er nog eentje. Tijgerbroodjes zijn dan ook nog een verslaving van mij. 


De Cliènt in Hasselt bestaat 10 jaar en dat werd gevierd! MAC was ook aanwezig voor wie graag een lip touch up wou. Telkens als ik zo een make-up stoel zie wil ik hem stiekem meenemen.


Ontbijtje met een hoop aardbeien. Eindelijk is het aardbeien seizoen er weer. 


Mijn eerste bezoekje van de paashaas leverde dit op. Njamnjam, lekker veel chocolade. Dit jaar wou ik me niet teveel in de paaseitjes storten en dat lukte me toch redelijk goed. 


Opgemaakt voor een avondje uit met vriendinnen. 


Sinds kort spring ik veel vaker op de fiets en probeer ik enkele keren per week zo naar het werk te gaan. Het geeft me veel minder stress in het verkeer en het is natuurlijk ook goed voor mijn conditie. Ik volg op dit moment ook een revalidatie programma voor mijn rug in het ziekenhuis waarnaar ik juist ging vertrekken in het heerlijk zonnetje. 


Relentlessly Red is all mine now!


Bo vind foto momenten echt maar niks, maar ik vond dat hij toch een selfie verdiende. Hij denkt in zijn eigen: Oh God, moet dit nu echt?


Ik trakteerde en maakte mezelf deze aardbeien met chocolade rond. Ik gebruikte pure chocolade van 81% dus dat houdt het nog wat gezond. 


Morgen vertrek ik richting Amsterdam met twee vriendinnen en gaan we naar de Beautygloss Party! Ik ga 'proberen' een plog te maken van de dag. Lijkt me ook eens leuk. Jullie kunnen in ieder geval wel verslagjes, shoplogs,... verwachten. 

12 opmerkingen

 1. Prachtige foto's. Wat hadden jullie de tafel mooi gedekt voor de brunch <3 En ahh ik krijg weer trek van al die lekkere food foto's! Fijn foto overzicht weer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's heb je gemaakt! Die chocolade aardbeien zien er overheerlijk uit. En die mac lipstick staat ook hoog op mijn lijstje hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne foto's! Die aarbeien zien er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Relentlessly Red is echt zo'n mooi kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh die aardbeien met chocolade zien er echt super heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mmmm die chocolade aardbeien! veel plezier op de bg party! !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattig katje, die aardbeien zien er echt lekker uit en dat win pakketje zou ik ook wel willen winnen!! Leuke fotos x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jouw kat ziet er echt zo'n lief wolletje uit :)!! Die aardbeitjes doen me spontaan honger krijgen, njamm! Erg leuke foto's :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n toffe recap alweer :-) Ik vind 't echt super om zo'n posts te lezen. Da's de curieuzeneuzemosterdpot in mij denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hmm die aardbeien :d en wat fijn dat je met de fiets naar het werk kan! als ik dichter bij huis werkte deed ik het ook

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Damn nu ben ik verliefd op Relentlessly Red, die gaat meteen een plaatsje hoger op de wishlist haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.