MAC - Chromagraphic Pencil Process Magenta

vrijdag 16 mei 2014


Ken je de Chromagraphic Pencils van MAC al? Het is niet zomaar een potlood, want je kan hem voor zowel ooglooks als voor je lippen gebruiken. Vorig weekend gebruikte ik hem in mijn ooglook, maar vandaag laat ik je zien dat hij ook prachtig staat op de lippen. 


Process Magenta was mijn reddende engel op mijn visagie examen een hele tijd terug. Ik wou een look waarbij het roze er echt zou uitknallen en dat bekwam ik niet met oogschaduw alleen (ik had toen ook nog niet zo een uitgebreide collectie). Bij MAC raadde ze me deze Chromagraphic Pencil aan en wat is hij fijn. Hij smeert zo vlot uit op je huid en geeft meteen een grote hoeveelheid kleur af. Je kan hier een mooie eyeliner mee maken of je creatie de vrije loop laten. 


Process Magenta is niet gewoon roze, maar fuchsia.  


Ik probeerde hem op mijn lippen uit en vind het resultaat zo leuk! Het potlood brengt supermakkelijk aan en heeft een matte finish. Als basis is hij dus zeker ideaal, maar zo vind ik het effect ook best mooi + het blijft goed zitten. 
De Chromagraphic Pencil is voor mij een herontdekking van de maand geworden! Ik zou ook graag de nude kleur willen, deze lijkt me ook erg handig.

Ik ben fan van deze multifunctionele potloden!


De Chromagraphic Pencils zijn wel enkel te koop in de MAC Pro stores. 

12 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.