OPI - Sheer Tints

zaterdag 31 mei 2014


Yey, I'm back. Weliswaar nog niet op mijn eigen laptop: die is dus gecrasht en wordt nu hopelijk gemaakt! Stress alom, zeker als blogger en de bestanden en foto's die ik dan kwijt ben (al heb ik gelukkig het belangrijkste allemaal op mijn externe harde schijf). Maar bon, nu is het even doorwerken en vooruit werken!
Een tijd geleden kocht ik de Sheer Tints van Opi. Het is wat uitzoeken geweest hoe ze juist werken, maar ik heb me er eindelijk wat mee bezig kunnen houden. 


Ik kocht de mini's aangezien ik dan vier kleuren tegelijk had en ik ze dan beter kan uittesten dan enkel eentje. 
Van links naar rechts hebben we:
I'm Never Amberrased: gele tint
Be Magentale With Me: roze tint
Don't Violet Me Down: violet tint
I Can Teal You Like Me: lichtblauwe tint

De Sheer Tints zijn topcoats waar je heel veel kanten mee uitkan. je kan ze over elke nagellak aanbrengen voor een ander effect (kleur) te creeëren. Ze zijn erg leuk voor nailart of voor een ombré look. Het mooist vind ik ze op een witte basis. Zo komen de kleuren meteen goed naar voor. 


Ik probeerde het waterverf effect te maken. Waar ik dus een witte lak als basis heb gebruikt en met de kleurtjes wat heb gespeeld. Als je er twee lagen van aanbrengt komen de kleuren meer naar voren (zie je bij mijn wijsvinger). Ik ga er zeker nog meer met experimenteren!

Wat vind jij van de Sheer Tints?

11 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.