MAKE-UP STUDIO - Durable Eyeshadow Mousse 'Be Bronze'

zondag 25 mei 2014


Complimentjes krijgen over je oogschaduw is altijd wel leuk, al had ik in deze look eigenlijk niet veel werk gestoken! Bij Make-Up Studio nam ik onlangs een Durable Eyeshadow Mousse mee. Als je er al zoveel positiefs over leest dan beland zoiets in je hoofd en krijg je het er toch niet meer uit tot dat je het koopt. 


Dit belooft de Durable Eyeshadow Mousse te zijn:

 • Long lasting
 • Waterproof
 • Satijnen gevoel
 • Glans effect


Ik kocht hem in de kleur Be Bronze en wat is hij mooi! Zoals de naam al zegt is het een brons kleur met een gouden shimmer en zilveren micro glitters. Heel erg draagbaar en iets waar je veel kanten mee op kan. 
De mousse is vrij vloeibaar, je ziet dat die van mij zich al goed verplaatst heeft in zijn potje.


Swatch Be Bronze Ooglook met Be Bronze


Wat een fijn iets is de Durable Eyeshadow Mousse wel niet! Hij smeert erg makkelijk uit op je ogen (integenstelling tot de Paint Pots van MAC bijvoorbeeld die iets stroever zijn) en zijn nog makkelijk te blenden direct na je hem hebt aangebracht. Al vrij snel erna droogt hij op al voelt de mousse nog steeds zacht aan op je ogen. Eyeliner aanbrengen hierover vond ik iets moeilijker, omdat die wat wou tegenwerken op de gedroogde oogschaduw. Qua long lasting en waterproof kan ik zeggen dat deze Durable Eyeshadow Mousse echt muurvast blijft zitten en geen kick geeft. De swatch verwijderen moest al boenend gebeuren en die zat er nog geen vijf minuten op. Na een hele dag zat alles dus nog helemaal perfect! 
Ik heb hier weer een goede aankoop gedaan dus!

De Durable Eyeshadow Mousse van Make-Up Studio is te koop voor €17,90

8 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur! Tof dat deze de gehele dag perfect blijft zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige oogschaduw mousse! De kleur alleen al vind geweldig, goed dat je er zo enthousiast over bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw hij is echt prachtig, geen wonder dat je er lieve complimentjes over kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.