Redken - Color Extend Magnetics

donderdag 12 december 2013


Sinds ik mijn haren ombré heb geverfd moest ik mijn haarverzorging routine opnieuw aanpassen. Vaak zijn shampoo's te voedend voor mijn haren, waardoor mijn wortels de dag nadien al 'vettig' zijn. Ik gebruik nu vooral producten voor gekleurd haar. Behalve mijn conditioner dan, ik gebruik nog steeds mijn all time favorite 'Extreme' van Redken. Hij houdt mijn punten gezond en maakt mijn haren zacht zonder too much te zijn.
Overlaatst begon ik het Color Extend Magnetics masker van Redken te gebruiken. Het komt uit een Deautybox en is geschikt voor gekleurde haren. Juist wat ik nodig had!


Ik steek mijn liefde voor Redken niet onder stoelen of banken. Ik vind dit gewoon een topmerk en mijn haren zijn er dol op. Natuurlijk zijn niet alle lijnen van Redken even goed naar mijn mening, maar dat hangt waarschijnlijk ook gewoon af welk haartype je hebt.
Het Color Extend Magnetics masker is sulfatenvrij en bevat zinc gluconate + de IPN technologie (dringt door tot de haarvezel en versterkt). De belangrijkste functie is dat hij je haarkleur beschermt en langer behoudt. 
Zoals elk haarmasker laat je deze minimum 5-15min inwerken. Bij mij is dat vaak een half uur tot uur. Geeft voor mij een veel beter resultaat.

Ik vind het vaak moeilijk om bij producten voor gekleurd haar het verschil te zien. Toen ik nog rode haren had vervaagde deze kleur wel heel hard na enkele weken, maar nu heb ik dat zo goed als niet. 
Wel vind ik dat mijn haarkleur meer glanst van dit masker. Ze worden gevoed zoals het moet en zijn lekker zacht. 
Niet te vergeten dit masker ruikt ook nog eens goddelijk.

Welk haarmasker gebruiken jullie?

4 opmerkingen

  1. oh lijkt me heel goed! ik gebruik hun diamond oil haarmasker, maar gewoon als conditioner, anders is het té voedend voor mij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb mijn perfecte haarmasker nog niet gevonden, ik ga eens naar deze kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit klinkt heel erg fijn, misschien moet ik dit ook maar eens proberen. Toevallig is er nog een haarmasker van Pantene (volgens mij) onderweg om eens te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.