My Tattoos My Story #4

zaterdag 14 december 2013


Bijna tien jaar geleden heb ik mijn allereerste tattoo laten zetten. Ik was toen 19 en het idee van een tattoo zat al jaren in mijn hoofd. Het is begonnen met die ene ster onder mijn nek...Sterren waren nu eenmaal hip en het blijft een enorm populaire tattoo. Natuurlijk ben je dan niet orgineel, maar ik wou zeker iets laten zetten waar ik geen spijt van zou hebben. Dit zou ook mijn enige tattoo blijven, ahum, kleine vergissing. Het is erg verslavend! Niet lang erna besloot ik dan om twee sterren bij te nemen. 
Het fijne aan tattoos is dat er ook zoveel herinneringen aan vastzitten. Zo kan ik later ook aan deze periode van mijn leven terugdenken. 
Voor mijn sterren ben ik bij Tattoo Pink in Hasselt geweest. Hij is erg goed in het zetten van lijnen en een scheve ster wou ik dus vermijden. 

Dit was dus nr.4! Binnenkort volgt nr.5 (en ja er komt heus een einde haha)

8 opmerkingen

 1. oh ik vind het wel mooi! ik vind 'm denk ik leuker met die twee sterren ernaast dan die grote zwarte alleen. dat vind ik sowieso een prachtige plek om een tattoo te laten zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi, prachtig ook die strakke lijnen! Ik heb trouwens dankzij jouw review de Chanel Illusion d'Ombre van Chanel gekocht in Vision, precies wat ik nog wilde voor kerst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig. Ik moet wel zeggen dat ik het zelf niet zou durven, het lijkt me erg pijnlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie dat je ook vlinders hebt als tattoo!? op je sidebar foto, super leuk ik heb ook een vlinder met papa erboven en dan op mijn kuit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt wel mooie tattoo`s laten zetten. Ik kan mij voorstellen dat het verslavend voor je is.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.