Maybelline - Color Show 'Lights Out'

maandag 30 december 2013


Heb je nog geen nagellak genoeg? Vraag ik mezelf vaak af. Mja, ik heb niet elke kleur die er bestaat dus het valt nog goed mee bij mij haha. Als er dan ook nog eens eentje in de Deauty box zit dan kan ik er natuurlijk niet aan doen. Ik vind dit kleurtje wel erg speciaal en wil hem vandaag aan jullie laten zien!

Dit is nu ook mijn eerste Maybelline Color Show lakje. Geen idee waarom ik er nooit eentje van hebt gekocht, ze spraken me waarschijnlijk niet meteen aan ofzo. De verpakking is vrij gewoon, ze lijken op die van Catrice en Gosh qua uitzicht. 291 Lights Out

De kleur is erg veranderlijk in het licht. Dan ziet hij er donkerbruin uit dan grijs en dan eerder aan de paarse kant. Het is in ieder geval een donkere kleur en met de rode shimmer die erin verwerkt is geeft hij een mooie (paarse) gloed. 
Ik ben trouwens heel enthousiast over deze nagellak, want hij dekt in één laag voor mij al enorm goed. Als je net als mij geen eeuwigheid met het lakken van je nagels wilt bezig zijn is deze ideaal. Hij blijft ook goed zitten, maar bij mij is er zowiezo wel snel chipgevaar (meestal na dag 2).

De Color Show nagellak van Maybelline is te koop voor 3,99€

13 opmerkingen

 1. Mooi, maar deze vind ik niet zo heel speciaal, doet me wat denken aan een lakje van china glaze dat ik ook ergens in de kast heb staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De paarse shimmers erin zijn zo mooi! Die maken het lakje juist een tikje mysterieus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie aparte kleur zeg! Ik moet zeggen dat ik alle kleuren van Colorshow erg mooi vind :) Toch maar binnenkort weer eens even kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi kleurtje! Ik gebruik zelf met plezier verschillende kleuren van Colorshow.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kleur maar wel jammer dat jij redelijk snel chipt :/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Iets te donker naar mijn smaak, maar alsnog mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er apart uit, maar vaak pakt dit op mijn nagels heel raar uit..... :s

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.