Mijn nieuwe muts ♥

zaterdag 21 december 2013


Vandaag start officieel de winter. Buiten is er niet echt veel van te merken met temperaturen die eigenlijk te zacht zijn voor deze tijd van het jaar, maar vroeg of laat zal de koude ons land wel binnentreden en daar wil ik op voorbereid zijn! Ik was al even op zoek naar een nieuwe muts en heb er vorige week eindelijk eentje gevonden.

Ik ben nogal kieskeurig als het om mutsen gaat (om veel eigenlijk, maar bon), want ik hou liever van een beanie die wat losser hangt dan van zo een strak model waardoor ik eerder een bandiet lijk. Deze keer mocht hij niet zwart zijn en een grote pompon bovenop de muts wou ik ook al meteen schrappen, want ik herinner mijn flashy muts van vroeger nog met de mega pompon, waarmee je bijna iemand kon neerslaan.
Aangezien ik 'muts model van de dag was' voor vriendin Liesje, waarvan ik dus een hoop mutsen moest opzetten, kwam ik deze mooierd tegen bij Veritas. Ik had de hoop al wat opgegeven en paste gewoon alles, ook wat ik normaal niet zo passen.
Ik vind de kleur enorm mooi van deze muts en het fluffy (namaak) pomponnetje vind ik eigenlijk best wel leuk! Je ziet het ook steeds meer terugkomen dus ik vergeet even mijn afkeer uit mijn kindertijd.


Wat ook niet onbelangrijk is, is dat hij lekker warm en comfortabel zit! Kom maar op winter, ik ben er helemaal klaar voor.

Prijs: 17,95€

8 opmerkingen

  1. Het is echt een leuke :) En die pompon is ook fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veritas heeft tegenwoordig echt superleuke spullen, he!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke muts en hij staat je beeldig! Zelf had ik 'nieuwe muts-jacht' ook op mijn to do lijstje staan en toen mama me vroeg wat ik graag als nieuwjaarscadeau(wij geven pakjes met oud op nieuw, niet met kerst) wou en of ik daarvoor mee de stad in trok, was de keuze snel gemaakt :) Ik vond de mijne bij A.S. Adventure, wel iets prijziger daar maar als je het cadeau krijgt, klagen we niet he :) Het is er eentje van Barts, zit ook wat losser(dat was ook 1 van mijn vereisten aangezien ik mijn haren vaak in een staart/dot heb en de meeste mutsen daar dan niet over passen ofwel heb ik zo'n domme bobbel onder die muts...geen zicht), is ongeveer dezelfde kleur als die van jou en aan de binnenkant zit een fleece-strook zodat je voorhoofd en je oren extra warm blijven :) . Maar bij mij mocht er ook ab-so-luut GEEN pompon op zitten....en ook niet zo'n inca-model met van die touwtjes aan de zijkanten....yuk. Anyway, hij ligt hier ingepakt onder mijn boom en ik moet dus nog wachten tot dinsdagavond, maar ik ben er nu al superblij mee!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.