Lush - Cinders bruisbal

maandag 16 december 2013


Ik vind het heerlijk om me te ontspannen met een zalig ruikend bad. Mijn badkamer staat dan ook vol met allerlei badproducten van badolie tot een crème bad. Een tijd terug kocht ik bij Lush de Cinders bruisbal die ik eindelijk gebruikte. De Cinders bruisbal wordt omgeschreven als: 
Deze ballistic ruikt naar scandinavische warme wijn, gemaakt door rozijnen, amandel en kersen. Verwarmt je als een knapperend haardvuurtje. (houd je hoofd even onder water en je hoort het vuur echt knapperen!).


De cinders bruisbal heeft een echte winterse geur, zoet en warm. Dat warme komt van de kaneelgeur. Je houdt ervan of niet en ik ben echt gek op kaneel. 
Hij kleurt mijn badwater helemaal geel-goud en verspreidt de geur over de hele badkamer.
Het enige jammere is dat ik gehoopt had dat hij echt zou knetteren. Als ik de omschrijving van Lush zou moeten volgen zou ik dan met mijn hoofd onder water moeten gaan, maar daar heb ik toch voor gepast haha. Ofwel komt het misschien omdat ik hem al even heb en het knettereffect wat is verdwenen door te lang in de badkamer te liggen? Ik heb geen idee, maar toch blijf ik grote fan van de bruisballen van Lush.
Als ik kon nam ik ze allemaal mee naar huis!
Deze komt trouwens uit de kerstcollectie.

Hebben jullie een bruisbal van Lush uit de kerstcollectie? Lijkt me zeker een cadeautip!

4 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.