OPI - Mariah Carey Pure Topcoat

woensdag 18 december 2013


Yes, it's mine! Ik twijfelde nog een beetje als ik de White gold & silver topcoat van OPI zou kopen, maar toen ik hem voor een goed prijsje op eBay vond bestelde ik hem meteen! De Pure topcoat komt uit de Mariah Carey Holiday collectie en is er eentje die je nagels meteen wat meer waard maakt.Vorig jaar had ik spijt toen ik de Man With The Golden Gun 18k bladgouden topcoat uit de James Bond collectie niet kon bemachtigen (bummer!). Ik vond hem eigenlijk wat te duur ook al zit er 18 karaat bladgoud in. Dit jaar ging ik eBay helemaal af om de Pure topcoat wat goedkoper te kunnen scoren en dat deed ik met succes!


Deze prachtige topcoat bevat zowel wit goud als zilveren stukjes. Perfect voor aankomende feestdagen en ook om in mijn collectie te hebben, want deze is er eentje die ik ga koesteren. 


Ik vind hem het mooiste als je hem aanbrengt over een donkere kleur en dan het liefst zwart, dan komt de topcoat ook het beste tot zijn recht. 
Net als de meeste topcoats blijft deze ook erg goed zitten. Ik heb hier maar één laagje aangebracht. Ik wil wat zuinig zijn haha.

De Pure 18K White Gold & Silver Topcoat is te koop voor 44,95€. 
Ik kocht hem voor bijna de helft van de prijs op eBay dus als je graag online shopt kan je daar best eens kijken. (Denk er wel aan de verkoper na te checken!)

10 opmerkingen

 1. hij is echt heel mooi inderdaad, maar ik denk toch niet dat ik het geld eraan kan geven, zelfs de helft vind ik nog erg veel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geeft hij een prachtig effect! Ik ga zeker eens kijken op eBay :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw gaaf maar erg duur.. voor zoveel geld één potje nagellak haha!
  maar wel beter dat jij die voor de helft van de prijs op internet hebt kunnen kopen
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is echt supermooi! Maar ik vind de prijs wel duur :o

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk voor alle nail polish collectors, maar ik vind het toch wel wat prijzig, ik zou het amper durven te gebruiken!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.