OPI - You Don't Know Jacques!

vrijdag 25 oktober 2013


Jullie konden hem al in mijn shoplog van Antwerpen zien, een nieuw lakje van OPI! Ik was deze keer op zoek naar een donkere maar toch draagbare kleur voor in de herfst/winter. Al hou ik van zwart, zwart is soms gewoon iets te... zwart, als je begrijpt wat ik bedoel. Deze moest zowat in dezelfde lijn als Barefoot In Barcelona liggen, geen nude, maar toch een taupe kleur. Ik heb hem gevonden, his name? You Don't Know Jacques!
You Don't Know Jacques is een bruine taupe (met volgens mij een paarse onderoon) kleur. Serieus, ik HOU van deze kleur! Supermooi. Hij dekt perfect in twee lagen en lakt erg fijn. Volgens mij heb ik een nieuwe of toch tweede favoriet gevonden. Ik ben er zeker van dat ik deze erg vaak ga dragen. Hij staat alvast gereserveerd voor dit weekend! 
Van de houdbaarheid van OPI nagellak ben ik zeker tevreden. Met mijn onhandigheid houdt geen enkele nagellak het dagen onaangeroerd uit, maar daar voor zijn de gellakjes dan een betere oplossing voor.

Wat vinden jullie van deze kleur? 

10 opmerkingen

 1. Dit is echt een mooi kleurtje zeg, LOVE <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze ook heel mooi voor dit seizoen! Denk er sterk aan om hem in gellak vorm te bestellen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kleur, perfect voor deze herfst!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt een hele mooie kleur! inderdaad de perfecte herfstkleur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooie kleur! Wauw! Ik ben ook altijd heel tevreden van OPI, je betaalt dan wel iets meer, maar je weet dat het goed zit! :)

  Liefs,
  Marlies (www.goldenmirrorsandpinkbows.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi lakje zeker voor in de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.