Ombré haar - Update

maandag 21 oktober 2013


Ondertussen heb ik al een half jaar ombré haar, klik hier voor hoe het er in april uitzag. Toen was het nog vrij subtiel, maar nu valt het veel feller op en krijg ik vaak complimenten met mijn twee kleuren (of soms ook rare blikken van mensen die het nog steeds niet kennen!).
Vandaag een update als ik er nog steeds tevreden mee ben en nog niet iets anders wil.


Ja, ik ben nog steeds tevreden. Vooral omdat het zo gemakkelijk is om te onderhouden! Mijn haren zijn terug supergezond, alleen hebben mijn punten nog extra aandacht nodig, maar die geef ik ze steeds met plezier. De bovenkant verf ik ook, omdat ik dat mooier vind. Alleen zie je mijn uitgroei bijna niet dus dat is geen ramp als ik de kapper een weekje (of twee) uitstel. 
En ik vind ombré haren ook nog steeds erg mooi, alleen begint het nu een klein beetje te minderen. Ik heb geen idee wat ik daarna met mijn haren zou aanvangen. Soms wil ik er ook een stuk vanaf knippen, maar ik heb al zolang gespaard denk ik dan. Ooit zal dat er wel aankomen. 

Veranderen jullie je haarkleur vaak?

10 opmerkingen

 1. Ik vind het heel erg mooi. Mijn onderste punten zijn door de zon verkleurd en zit er over te denken om de onderkant nog lichter te laten verven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik verander mijn haarkleur niet vaak alleen al omdat mijn haar snel droog word jij hebt echt prachtig haar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi! daar mag je inderdaad trots op zijn, prachtige haren heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 't staat je inderdaad goed. (bij deze ook van mij een compliment). En het is altijd lastig. Wat zal ik nú met mijn haar doen?

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zaterdag naar de kapper geweest en ik ben nu een brunette :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt echt heel mooi haar! Ombré haar heb ik altijd al mooi gevonden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er echt mooi en redelijk natuurlijk uit! Prachtig haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg mooi en natuurlijk, ik vind het het mooiste bij bruin haar en dan naar blond. Maar ik ben al blond en om het dan lichtblond te verven vind ik niet zo :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als je punten nog gezond zijn zou ik ze zeker niet afknippen!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook ombre haar en inderdaad mensen merken het nu vaker op of zeggen dat ze het nu nog feller zien. Mijn puntjes zijn niet meer in de perfecte staat en ik zou ze moeten laten knippen... Maar toch stel ik dit uit :).

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.