My Tattoos My Story #1

dinsdag 22 oktober 2013


Deze blogpost is redelijk persoonlijk voor mij, maar ik ga het toch met jullie delen aangezien er wel vaak vraag naar is. Een andere passie van mij buiten beauty zijn tattoos. Ik was al sinds mijn 13de vrij zeker dat ik ooit een tattoo zou laten zetten, gelukkig kon ik toen die beslissing nog niet nemen, want anders stond er waarschijnlijk een tramp stamp op mijn onderrug! Op mijn 19de liet ik mijn eerste tattoo zetten en dat zou ook mijn enige blijven. Niet dus.. Het kriebelde te hard om er weer eentje te laten zetten en weer eentje. Uiteindelijk ben ik de laatste jaren wel 'gestopt', omdat ik zeker niet helemaal vol wou staan en goedkoop is het ook niet dus misschien maar goed dat ik nu alleen woon!
Vandaag ga ik jullie mijn backpiece laten zien. Meteen de grootste van ze allemaal.Mijn backpiece heeft niet direct een speciale reden (sommige van mijn tattoos hebben dat, maar zeker niet allemaal). Ik hou van de oldschool stijl en het geheel vind ik heel erg mooi. Je kan zeggen dat hij voor mij staat dat ik mijn hart niet heel snel open voor iemand, maar eenmaal ik dat doe zit je er voor eeuwig in.
Ik heb hem in twee delen laten zetten van ongeveer drie uur per keer. (Op de eerste foto zie je dat hij nog niet af is, deze is trouwens van een zes jaar geleden!)
Pijnloos kan ik het niet noemen, deze is zelfs één van mijn meest pijnlijke tattoos geweest, maar die pijn vergeet je gelukkig snel.
De tattooeur van mijn backpiece is Jean van Harai in Gent. Ik was er terechtgekomen door vriend(inn)en die er ook waren geweest en vond zijn stijl erg mooi en goed.
Heb ik al spijt van deze tattoo?
Nee, zeker niet. Mijn tattoos horen nu eenmaal bij mij. Het enige jammere is dat ik deze zelf nooit zie of ik moet in de spiegel kijken haha.

Binnenkort een vervolg!

Nu ben ik wel benieuwd wie van jullie een tattoo heeft of zou willen zetten?

19 opmerkingen

 1. Mooie backpiece! Ik zou er ook graag eentje willen maar met jobvooruitzichten ga ik het toch maar houden bij het klein ornamentje op mijn heup. En je hebt ook met Dirk geshoot! Prachtige foto, maar wat wil je met zo'n fotograaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel :) ja Dirk heeft dat goed gedaan toen! Heb je ook al een shoot met hem gehad misschien?

   Verwijderen
 2. Ik heb nog geen tattoos maar ik zou er later wel een willen.
  Deze is echt heel mooi! Ik vind die oldschool stijl prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah, hier heb ik lang naar uitgekeken :) Supermooie tattoo, al hou ik zelf niet van kleurtattoos, maar het staat bij jou wel. Zelf heb ik de naam van mijn dochtertje op mijn linkerpols staan en een ster op mijn onderrug. Ik zou graag nog een grote tattoo op mijn rug willen, liefst te beginnen in mijn nek zodat die met een tshirt aan net zichtbaar is...heb wel een paar ideetjes maar ik vind toch nog niet echt DE tekening die ik echt 100% wil. Nog even doorzoeken dus en me vooral laten inspireren door andere tattoos en de eventuele verhalen die erachter zitten. Ik vind het mooi als een tattoo een speciale betekenis heeft. Als ik mijn ouders ooit zover krijg, wil ik graag iets wat ze voor mij hebben opgeschreven laten tattoueren, in hun handschrift dus. Maar aangezien ze nog altijd principieel tegen tattoos zijn, is het moeilijk om hen zover te krijgen :p Someday!
  Ik ben trouwens superfan van jou vlindertattoo, die vind ik echt prachtig! Zou hem zo willen laten zetten, maar ik ga je niet kopiëren :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u Annelies :) het is zeker belangrijk dat je 100% zeker bent van de tekening, het gaat er ook niet af natuulijk ;) hopelijk kan je je ouders toch nog overhalen, vind het toch een heel mooi gebaar!

   Verwijderen
 4. heel erg mooi! ik kan me voorstellen dat je daar niet snel spijt van krijgt, zeker niet als hij zo persoonlijk is

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tattoo. Ik heb een vlinder bij mijn kuit. Deze heb ik gezet nadat mijn vader was overleden. De reden dat ik een vlinder heb genomen is omdat mama in die week dat hij overleed samen in de tuin zaten en er toen vlinders om hun heen vlogen. Oja en ik heb er ook papa boven laten zetten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Supermooie betekenis! Kan mij hier wel in terugvinden, want heb mijn papa ook verloren toen ik 16 was

   Verwijderen
 6. Leuk dat je hier over schrijft! Ik heb er zelf 2 en heb dikke spijt.. ooit laat ik ze nog verwijderen! Gelukkig staan ze alle 2 niet zichtbaar :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat is wel jammer dat je er spijt van hebt! Hopelijk komt dat bij mij nooit ;)

   Verwijderen
 7. Wauw, heel knap! Ik ben al benieuwd naar de rest. Ik heb zelf ook al een aantal tattoos en ik stop er nog lang niet mee. Mijn tattoos hebben ook niet allemaal een betekenis, maar ik denk ook niet dat dit nodig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi zeg! Ik zie tegenwoordig nog maar weinig meiden met tattoo's, leuk om dit eens te zien dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. erg mooie tattoo,
  Ik weet nog niet of ik een tattoo zou willen.
  Ik vind ze meestal mooi bij anderen hifi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind deze tattoo super mooi om te zien! Ik heb zelf een kleintje op mijn schouderblad laten zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb er zelf 1 op mijn rechterheup en ik ga binnenkort mijn tweede laten zetten op mijn rechtervoet. Ik had hetzelfde als jij had, op mijn 14de wist ik al zeker dat ik een tatoeage wilde en toen heb ik op mijn 16de mijn eerste laten zetten. Ik ben er ook nog steeds heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vind het een toffe tattoo. Zelf heb ik er geen maar mijn vriend wel :D x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er erg gaaf uit! zelf heb ik er geen één zou er wel graag één willen en dan zou het een italiaanse tekst worden..

  liefs
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooi! heb er zelf ook 2 :)
  je hebt een nieuwe volger! kus xx
  http://widiees.com

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.