Beauty Shoplog

zaterdag 12 oktober 2013De laatste tijd als ik ga shoppen koop ik veel meer beautyproducten dan kledij. Dit wordt misschien wel een probleem, zeker als mijn kleerkast snakt naar iets nieuw. Ik ga hier wel eens rekening meehouden, maar het is niet gemakkelijk als beautyverslaafde! Ik was gisteren in Antwerpen en als ik aan Antwerpen denk dan denk ik aan MAC (en Starbucks!).


Ik kocht deze twee refill oogschaduws voor in mijn palette in de kleur Bronze en Sable. Normaal wou ik ook graag een lipgloss meenemen, maar ik weet niet hoe het kwam ik vond gewoon geen enkele die ik mooi vond. Mijn enige lipgloss van MAC is BoyBait en daar blijft het nu jammer genoeg bij.


Drie nieuwe lakjes! You don't know jacques van OPI, Vampire Vanity topcoat en Monster Blood van Bourjois.


Lush mag ook nie ontbreken als ik in Antwerpen ben! Ik kocht van de kerstcollectie de bruisbal Cinders die winters ruikt en knettert in je bad + de Magic wand bubble bar die lekker zoekt ruikt en je bad helemaal doet schuimen. 


Deze maskers kocht ik bij Essenza, maar niet enkel voor mij. Dit weekend heb ik een beautydagje met vriendinnen en daarvoor zijn deze bedoelt. 

Zo, nu alles uitproberen, zodat jullie hier binnenkort meer over kunnen lezen. Laat maar weten waar jullie het meest nieuwsgierig over zijn.

11 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.