Bourjois - Vampire Vanity Topcoat

woensdag 16 oktober 2013


Je kon zondag Monster Blood al voorbij zien komen op mijn blog. Vandaag is de topcoat Vampite Vanity van deze nieuwe Bourjois collectie aan de beurt. Deze topcoat met gouden vlokken is wel een goed alternatief voor die met 18k bladgoud, zeker als je de prijs vergelijkt. 


Ik draag Vampire Vanity over Monster Blood, wat ik een perfect duo vind, maar je kan hem natuurlijk met zoveel verschillende kleuren combineren. Het is maar wat jij mooi vind. 
Wat ik niet zo makkelijk vind aan deze topcoat is het aanbrengen, want de gouden vlokken willen niet direct gaan liggen waar jij het wilt dus dat is een beetje oefenen. Het beste is eigenlijk twee dunne laagjes aanbrengen, met mijn geduld is dat één dikke laag geworden haha. Mijn 'truc' was het borsteltje goed plat duwen tegen je nagel zodat er meer vlokjes vanaf kwamen.
Prachtig vind ik hem in ieder geval. Ik kan hem niet vergelijken met een echte bladgouden topcoat, maar ik ben al heel tevreden met deze! Dit wordt er zeker eentje voor bij kerst en/of nieuwjaar. Hij straalt gewoon feest uit!

Prijs: 8,49€

5 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.