Shiseido - wimperkruller

vrijdag 8 maart 2013

 
Mijn wimperkruller en ik zijn bijna onafscheidelijk. Ik gebruik hem dagelijks, want zonder zie ik er gewoon niet uit. Het geeft zo een verschil bij mij aangezien mijn wimpers totaal niet krullen uit hun eigen en ze zijn ook vrij lang, dus wezen ze maar recht vooruit te staren! Ik ben dus heel blij met de uitvinding van de wimperkruller en gebruik het ook al jaren.
Al is er natuurlijk ook een groot verschil tussen wimperkrullers.


 
Vroeger kocht ik er vaak eentje in het kruidvat of bij hema, maar meestal deden deze het niet lang mee.
Toen ik vorig jaar naar New York ging, stond de wimperkruller van Shiseido op mijn verlanglijstje, omdat ik er veel goede reviews over las en dus kocht ik deze ook.
Ik moet zeggen, hij is nu zeker mijn favoriet. Hij is wat anders dan gewone wimperkrullers, want hij staat minder gebogen en is iets breder. Voor mensen met heel korte wimpers is hij zeker ideaal. In het begin was het wel even wennen, maar nu ben ik hem zo gewoon dat ik geen andere meer wil.
 
 
Hier heb ik dus niks aan mijn wimpers gedaan, het lijkt zelfs alsof ik er bijna geen heb haha.
 

Met de Shiseiso wimperkruller!
 

En met mascara! Toch een heel verschil hé!
 
Waarom vind ik deze wimperkruller net wat beter?
Hij geeft een mooiere krul, terwijl andere wimperkrullers soms zo een 'knak' geven in je wimpers en dan ziet het er niet meer natuurlijk uit + hij houdt mijn wimpers ook veel langer gekruld, andere houden ze soms maar voor 5 min. gekruld en daar hebben we dus niks aan.
Ik kocht deze voor ongeveer 18 euro denk ik, een pak duurder dan de gewone wimperkruller, maar ik vind het zijn geld toch waard zeker als hij langer meegaat.
 

2 opmerkingen

  1. Ik heb er eentje van Shu Uemura, maar nu heb je me toch benieuwd gemaakt naar deze van Shiseido! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat je die van Shu Uemura en Shiseido wel kunt vergelijken met elkaar, al weet ik niet welke het beste is :)

      Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.