Laatste dag Dagen zonder vlees

zaterdag 30 maart 2013

 
Morgen is het zover, de vasten zitten erop en dus ook mijn dagen zonder vlees! Ja, ik heb het echt heel de vasten volgehouden. Zo moeilijk vond ik het niet, ik dacht er bijna niet aan en als ik ging winkelen sloeg ik alles met vlees zonder veel nadenken over. Nu heb ik wel even een dipje gehad en dat was toen ik ziek was. Ik had al geen zin om te koken laat staan dan nog eens na te denken wat ik juist zou maken. Niet dat ik toen vlees heb gegeten, maar het zat me een beetje tegen. Om echt als vegetariër door het leven te gaan zou je toch veel goede gerechten moeten kennen om te maken vind ik of het wordt al snel saai. En als dan de motivatie een beetje begint te verslappen heb je dus dat dipje.
Ik heb geen idee hoe ik morgen op het 'terug' vlees eten ga reageren, daarmee bedoel ik dat ik het wel wat raar vind dat het gedaan is, alsof het niet meer mag, maar ik heb nog niet besloten om vegetariër te worden, gewoon er soms eens mee stil te staan en niet al te vaak vlees te eten dat lijkt me nu voldoende.
Vorige week maakte ik een griekse salade op aanraden van een vriendin en doordat het 'lente' is had ik ook zin in een salade.
 
Hier mijn recept:

- rucola
- rode ajuin
- zwarte olijven
- feta
- roma tomaatjes
- rode paprika
- komkommer
- rode wijnazijn of een vinaigrette
 
Alle groenten wassen en snijden, door elkaar mengen en klaar! Super gemakkelijk dus.

2 opmerkingen

  1. de salade ziet er lekker uit! goed dat je het hebt volgehouden:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmmm lekker! Chapeau dat je het volgehouden!! Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.