Picture My Life - Juli 2018

donderdag 2 augustus 2018


Wel wat kan ik zeggen over de maand juli, het was vooral warm. Zelfs een beetje té als je het mij vraagt. Ik wil je het nodige geklaag besparen, want helaas helpt het toch niet, maar ik hoop wel stiekem dat augustus een stuk aangenamer wordt. Op zich had ik best een leuke maand! Begin juli vierde ik mijn verjaardag en genoot ik van mijn welverdiend verlof. Benieuwd wat ik allemaal gedaan heb? 


Ik nam mijn voorraad ijsjes heel serieus, want met de weersvoorspellingen en mijn verlof leek me dat noodzakelijk. Vooral met waterijsjes kan je mij op dit moment veel plezier doen. Lekker verfrissend en ze bevatten gelukkig niet erg veel calorieën.


Het werd tijd dat ik nog eens een bezoekje bracht aan Boon in Hasselt. Ik sprak er met Ine af om samen te genieten van een heerlijke ijscappuccino.


Wanneer het solden zijn ga ik ALTIJD naar de nieuwe collecties kijken. Ik ben zo'n slechte soldenshopper. Ine kocht twee paar schoenen in solden en ik kwijlde op deze enkellaarsjes die ik (als ze er nog zijn) volgende maand wil gaan halen.


Om mijn verjaardag al goed in te zetten sprak ik met Katleen af om te gaan eten. Het was lang geleden dat ik nog eens bij Botanique in Hasselt was geweest. Hun menukaart is lichtjes veranderd en ze hebben er nu ook zoete aardappel frietjes! Yummm.


Op mijn verjaardag zelf nam Steffi en Aaron mij mee naar Corda Bar waar we genoten van tapas en heerlijke mosselen. Superlief ♥Ik was superblij met mijn cadeau van Steffi. Raar maar waar had ik nog niet eerder een sheet masker van Star Skin geprobeerd, maar ze stonden al zo lang op mijn lijstje.'s Avonds kwam de familie en zorgde ik nog voor wat lekkers bij de koffie. 


Voor het eerst ging ik met mijn zus en de kindjes naar het Blotevoetenpad in Zutendaal. Heel leuk om te doen! Wel soms pijnlijk, maar achteraf voelde ik me ontspannen. Alyssa en Amélie hadden flink gewandeld, enkel voor de foto poseren zat er niet echt in haha.


Ik ga beide nog reviewen, maar aangezien Total Temptation van Maybelline won komt deze er het snelst aan. Stiekem ook mijn favoriet!


Ik zou best wat vaker glitter moeten gebruiken, want ik vind het zó mooi in een look. Ik kocht deze uit de Galactic Glitter collectie van MAC. Oh en aangezien er net een actie liep dat je een gratis lipstick mocht kiezen bij een aankoop boven -volgens mij- €45 nam ik Brave mee!


Ik gebruikte de glitters alvast voor mijn festivallook!


Eén van mijn favoriete hobby's is gaan picknicken. Vraag me mee en ik kan niet wachten om te gaan. Ik en Astrid placeerden ons dicht aan de vijver en maakten er een gezellige middag van.Wanneer je vakantie hebt en in de voormiddag gewoon buiten kan bloggen = zalig! 


Om de warmte een beetje te vermijden (en omdat ik een grote opbergbox nodig had) maakte ik snel een kort tripje naar de Ikea met mijn buurmeisje. In de herfst wil ik deze lampen eindelijk installeren bij mijn toilettafel! 


Ik sprak met mijn lieve collega af in Hasselt waar we een bezoekje aan Peas brachten. Ze maken heerlijke vegan dessertjes. We gingen voor een cinnamon roll en bounty cheesecake.


Al vroeg uit de veren ging ik met Gwen en haar hond Proxi een flinke wandeling maken in het Nationaal Park Hoge Kempen. Heel mooi daar.


Genieten 


Aangezien we in Genk waren besloten we na de wandeling te lunchen bij Krok.


Met de mama ging ik een dagje naar Maastricht. Ik kocht een nieuwe handtas van Valentino die ik aan 50% kon scoren (soms lukt het solden shoppen me toch). Helaas geen Kate Spade handtas haha, maar ik heb er wel een serieuze crush voor gekregen.


Mijn welbekende lunchspot in Maastricht: La Place! 


Net voor hun vertrek hielden mijn buren nog een tapasavondje. Ik zeg daar geen nee tegen. Het was zéér geslaagd. 


Nog een mascara om te testen! Wie houdt er nu niet van XXL drama?


Toen ik in mei meeging voor de fotoshoot van een trouw was de lavendelhoeve me steeds bijgebleven om er terug naartoe te gaan in de zomer. Op onze nationale feestdag ging ik er samen met Kristof wat foto's nemen (niet wetende dat er net lavendelfeesten waren whoops). Het was bakken die dag, maar de foto's zijn erg mooi geworden! 


Ik vind het soms zo zielig om te zien hoe moeilijk de katten kunnen omgaan met de hitte. Ik voorzie ze in ieder geval van voldoende water en af en toe een fris melkske. Normaal krijgt Bo dat niet vaak, maar ik ben blij wanneer hij het helemaal op heeft. 


Hallo, ik ben Griet en ik heb een kleine obsessie voor sheet maskers.


Mijn make-up routine van de laatste weken heeft zich beperkt tot enkel mascara en dat wanneer ik dus de deur uitga. Anders draag ik gewoon niets. Ik mis de fullface make-up dagen wel dus hopelijk komen die er snel weer aan. 
3 opmerkingen

  1. Ziet eruit alsof je een fijne maand hebt gehad! De foto gemaakt in de lavendelweide is erg mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele leuke maand. Ik onthou het blotenvoetenpad en Kattevennen om een keer naartoe te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.