Vichy Aqualia Thermal Gel Crème

vrijdag 10 augustus 2018


Hydratatie is een must om je huid zo gezond en stralend mogelijk te houden. Natuurlijk hoort daar veel water drinken bij, wat ik de laatste weken in extreme vorm wel heb gedaan (lees: 3 tot 4 liter per dag!). Mijn huid bleef in topconditie door al dat water drinken, maar ook door een kleine aanpassing in mijn skincare routine. Ik gebruik al enkele weken de Aqualia Thermal Gel Crème van Vichy die voor 48 uur rehydratie zorgt. 


Vichy heeft zijn formule van de Aqualia Thermal lijn vernieuwd door zowel natuurlijke ingrediënten te gebruiken, hypoallergeen te zijn en voor een optimale hydratatie te zorgen. 
Hydratatie is noodzakelijk om de huid er voller en stralender te laten uitzien. Een huid die te kort heeft aan vocht vertoont vaker fijne lijntjes, ziet er droger/dof uit en voelt trekkerig aan. Iets wat we maar al te graag willen vermijden. 
Wist je dat? In de winter neemt het vochtverlies met 12% toe, maar onder invloed van UV-straling kan het vochtverlies zelf tot 25% oplopen. 

Voor de Aqualia Thermal lijn heeft Vichy zich geïnspireerd op de Isotone oplossingen die bedoelt zijn voor atleten en mensen met dehydratatieverschijnselen. De formule bevat een mix van hyaluronzuur, het mineraliserend water van Vichy en het plantaardige suiker mannose. 97% ingrediënten is van natuurlijke afkomst en is volledig vrij van parabenen, minerale olie, silicone, peg en fenoxyethanol. 

48 UUR REHYDRATATIE 
De Aqualia Thermal Gel Crème is geschikt voor de normale tot gemengde huid, perfect voor mij dus. Hij helpt het vochtverlies tegen te gaan en verbetert de natuurlijke hydratatiepeil tot wel 48 uur lang. De huid straalt opnieuw en de poriën worden gesloten. Je kan de Aqualia Thermal Gel Crème zowel in de ochtend als 's avonds aanbrengen. 
De gel voelt superluchtig en waterig aan wat meteen verfrissend is op de huid. Ik vind hem zalig om te gebruiken tijdens onze hete zomer. Ik vermijd dan liever een rijke crème die zwaar aanvoelt. 
De gel crème wordt snel opgenomen door de huid en mijn huid ziet er nadien voller uit. Ik merk zeker het effect van de hydratatie, want mijn huid voelt gedurende de dag zacht en soepel aan en er duiken geen fijne lijntjes op. Voor mij de perfecte verzorging in de zomer, ik vind de Aqualia Thermal Gel Crème verfrissend fijn. Prijs Vichy Aqualia Thermal Gel Crème €24,45
1 opmerking

  1. Gel cremes zijn altijd zo fijn, zeker in de zomer wanneer je huid wat vetter is. Dit lijkt me echt een fijn product. Doordat ik soms een redelijk vette huid kan hebben vergeet ik altijd hoe belangrijk het is om toch vocht aan te brengen op je huid. Dit lijkt mij er echt een heel erg geschikt product voor!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.