Maybelline Total Temptation Mascara

zondag 12 augustus 2018


Eindelijk, ik heb een nieuwe favoriete mascara gevonden. Ik heb er heel wat geprobeerd het voorbije jaar, maar ik was van geen enkele overtuigd. De ene gaf te weinig volume, de andere deed mijn wimpers te fel aan elkaar plakken.
In het algemeen ben ik altijd tevreden over de Maybelline mascara's dus ik wou de nieuwe Total Temptation mascara een kans geven. Ik was vooral niet gehypnotiseerd door de mooie roze verpakking en kokos geur. 


Waan je in tropische sferen met deze mascara, want zijn formule is verrijkt met kokosboter die voor een zachte applicatie zorgt en de wimpers soepel houdt. 
Ik ben er nog niet uit of ik meer van een rubberen mascaraborstel hou of eerder met vezel haartjes zoals de Total Temptation mascara heeft. In ieder geval zorgt de Total Temptation mascara ervoor om de wimpers te voorzien van veel volume zonder te klonteren. Ik vind het borsteltje erg fijn werken. Het is niet té groot en ik geraak makkelijk over elk wimperhaartje. 
De kokosgeur is mooi meegenomen, alleen vind ik hem niet echt naar kokos ruiken. Op zich hoeft voor mij een mascara geen geur hebben aangezien ik bang ben dat mijn ogen hier te gevoelig voor zijn. Gelukkig ervaar ik hier geen last van te hebben.


Ik ben supertevreden over het resultaat dat deze mascara aan mijn wimpers geeft. Ze zien er een stuk voller uit! Je kan de Total Temptation mascara goed opbouwen als je extra volume wilt. Ik probeer daar niet in te overdrijven, want net dan kleven je wimpers al snel aan elkaar. 
Een pluspunt is dat de mascara gitzwart is en hij mijn wimpers niet hard maakt. Dat vind ik vaak vervelend aan mascara's. Nu blijven mijn wimpers vrij zacht aanvoelen
Ik merk wel dat hij niet waterproof is (ondertussen is er een waterproof variant uitgebracht!), want op warme dagen stempelt hij soms wel op mijn ooglid. Niet extreem, maar het is wel iets om rekening mee te houden. 
Ik zou hem zeker opnieuw aanschaffen, want ik zoek vooral volume in een mascara en daaraan voldoet hij zonder twijfel! 

Prijs Maybelline Total Temptation mascara: €14,99


♥ 

6 opmerkingen

 1. Volgens mij heb jij van jezelf al echt prachtige wimpers! Maar ik vind de mascara ook zeker een mooi effect geven. Ik heb al zo lang geen Maybelline mascara meer geprobeerd realiseer ik me nu. Misschien moet ik deze toch ook maar eens een kans geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw die doet aardig wat met je wimpers, looking good!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi resultaat. Ik kocht deze voor mama voor Moederdag. Ze is er ook tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze geeft een zeer mooi resultaat! Ik ga deze zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.