Pixi | Glow Tonic

donderdag 9 februari 2017


In mijn skincare routine was vroeger een tonic eigenlijk het product wat me het minst boeide. Ofwel vergat ik het wel eens of skipte ik deze stap. Sinds ik de toners van Lush ontdekte ben ik het wel dagelijks beginnen gebruiken.  De laatste restjes make-up verdwijnen, mijn huid voelt meteen fris aan en poriën zijn minder zichtbaar. Ok, een toner vond ik best fijn, maar ondertussen is het meer dan dat geworden. Dankzij de Glow Tonic van Pixi ben ik helemaal verslaafd en zou ik er niet meer zonder kunnen. Deze is niet voor niets de holy grail van menig beauty liefhebber. 


Pixi had me vorig jaar al aangenaam verrast met hun Hydrating Milky Mist en ondertussen ben ik ook razend benieuwd naar meer. Zo staat de Double Cleanse ook nog op mijn lijstje en zien hun oogschaduw paletten er ook super pretty uit. 
Wat maakt Glow Tonic nu zo bijzonder?
Glow Tonic is verrijkt met Glycolzuur. Deze zuivert de huid en verwijdert dode huidcellen op een zachte manier. Doordat de celvernieuwing versnelt krijg je een stralende huid. 
Hij bevat ginseng die voor een betere bloedsomloop zorgt en energie geeft
Aloë vera kalmeert en hydrateert de huid dan weer. 
Littekens, imperfecties en fijne lijntjes worden minder zichtbaar, de huid wordt egaal gemaakt.
Glow Tonic is alcoholvrij en wordt niet op dieren getest. Klinkt allemaal goed, nietwaar? 

Deze tonic mag je zowel in de ochtend als in de avond aanbrengen nadat je je huid gereinigd hebt. Op een wattenschijfje breng je enkele druppels aan en dit verdeel je zo over je gezicht. Je hebt er vrij weinig van nodig, maar ik merk wel dat hij er snel doorheen gaat. 

Het fijne aan huidverzorging is wanneer je resultaat ziet van een product en dat resultaat is bij de Glow Tonic vrij snel zichtbaar! Ik breng de tonic tweemaal per dag aan of toch op zijn minst altijd in de ochtend. Mijn huid voelt meteen fris aan, maar ook nog steeds gehydrateerd. Nu ik hem al even gebruik valt het me op dat mijn huid er egaler uitziet, maar ook gladder aanvoelt en er gezond uitziet. Mijn poriën zijn ook opvallend minder zichtbaar. I'm impressed! Dit is echt top spul. Zonder twijfel ga ik deze opnieuw aanschaffen.

Pixi is helaas niet in België te koop, maar kan je wel online bestellen via oa Babassu en Cult Beauty.

Prijs 250ml: €22,50




9 opmerkingen

  1. Zo leuk dat we zoveel dezelfde producten gebruiken! Over deze heb zelf ik een beetje gemengde gevoelens - ik vind hem niet slecht maar mijn verwachtingen waren wellicht iets te hoog gespannen. Ik heb niet het idee dat hij echt veel voor mijn huid doet, dus als m'n fles leeg is ga ik waarschijnlijk voor een andere toner. Maar fijn dat hij voor jou wel goed werkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf een mini flesje maar vond hem nie heel erg bijzonder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een fijne review weer meid! liefs en een fijne week verder

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Blijf er benieuwd naar! Wat goed dat hij zo aan de verwachtingen voldoet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb Pixi ook op mij wishlist staan, fijn dat het jou zo goed bevalt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik was hier al een tijdje erg benieuwd naar! Fijn dat je ervan onder de indruk bent. Nu wil ik hem extra graag proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb deze onlangs ook ontdekt. Had maar een mini flesje en ga toch nog eens een grote fles bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt mooi! Ik ben zelf helemaal weg van de Revitalizing essence van The Body Shop, die ruikt ook zalig.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hmmm poriën die minder opvallend worden, dat trekt mijn aandacht.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.