TOO FACED x NIKKIETUTORIALS | The Power Of MakeUp palette + WIN

maandag 7 november 2016


Wat als één van je favoriete YouTubers een collab doet met één van de leukste Make-Up merken van het moment? Wel, dat kon ik onmogelijk aan me voorbij laten gaan. Nikkietutorials bracht samen met Too Faced 'The Power Of Makeup' palette uit. Een palette met negen oogschaduws, twee blushes, een bronzer en een highlighter. Daarbij krijg je ook nog eens een mini Shadow Insurance Eye Primer, mini Better Than Sex mascara, Glamour Dust en een full size Sketch Marker Liquid Art Liner. Na heel wat gedoe met de levering (die nog een positief staartje heeft gekregen voor jullie) kwam het palette eindelijk aan en kon ik niet wachten om het uit te testen.


Ik en Steffi hadden best een goede deal gedaan! Het palette kost normaal €49,95 bij Sephora, maar doordat we een kortingscode hadden, betaalden we beide (met verzending) €44,41! Score! Zeker niet slecht voor als je ziet wat je ervoor terugkrijgt. Als Too Faced bereikbaarder was had ik waarschijnlijk heel wat meer in mijn collectie zitten, want ik vind de kwaliteit altijd top. 

Ook qua verpakkingen steelt Too faced altijd mijn hart. Het is very girly, kleurrijk en altijd origineel. 
The Power Of Makeup palette past hier helemaal bij. De kleurrijke luipaardprint valt meteen op. Het palette zelf is gemaakt uit stevig karton. Niet iedereen houdt ervan, maar het bespaard wel redelijk wat gewicht als je het mee zou willen nemen op vakantie en mits je er lief mee omgaat zal het palette ook voor lange tijd in tact blijven!

Zoals bij Too Faced wel vaker voorkomt hebben sommige oogschaduws een geur. Ik had niet meteen de indruk dat dit palette dat ook zou hebben, maar zowel de bronzer als highlighter hebben dezelfde chocolade-achtige geur dan bij het Chocolate bar palette. Njam!


De oogschaduwkeuze vind ik gé-wel-dig. Er zitten zowel vier matte als vier glanzende/glitter oogschaduws in. Voor mij sprong Wham Bam, Mystic Hour en Irresitible er meteen uit, maar ik hou ook van Painkiller en Makeup & Chill omdat die kleuren zijn die ik bij veel looks zal gebruiken. Bij Mystic Hour ga ik wat moeten spelen, ik ben niet zeker als deze kleur me goed zal staan, maar hij is wel enorm mooi. 


De blushes vond ik best verrassend. I will Always Love You is meer tegen de peachy, oranje kant en Justify My Love is koel roze met een lichte glitter in. Ik vrees dat Justify My Love me minder zal staan, maar I Will Always Love You past nu wel goed bij me nu ik weer een stuk bleker ben. 
Chocolate Soleil is een niet te warme bronzer en Champagne Truffle is een parelmoer roze highlighter. Deze zit ook in het Chocolate Bar palette van Too Faced en ik was hier heel enthousiast over dat hij ook in dit palette zou zitten, maar er is jammer genoeg iets fout gegaan met deze highlighter. Ik krijg er amper pigment af. Geen idee als het bij all paletten zou is (Steffi heeft het bij haar ook), maar ik heb hieronder nog een foto gemaakt van beide highlighters zodat je het verschil kan zien. 


De goodies bij het palette vind ik een fijne aanvulling. Zo kan ik eindelijk de Shadow Insurance Eye Primer eens uittesten. Over de Better Than Sex mascara had ik ook al enorm veel goeds gehoord. Deze is paars, wat ik niet zo snel draag, maar wel voor een leuk effect kan zorgen. 
Mijn liefde voor eyeliner kennen jullie al dus zeer blij om de Sketch Marker 'You're so Too Faced' te kunnen uitproberen (werkt superfijn trouwens) en dan hebben we nog de Glamour Dust in 'Blue Angel'. Hier moet ik nog mee aan de slag gaan, maar ik ben er zeker van dat deze bij de feestdagen van pas gaat komen. 


Er zit ook een boekje bij met drie verschillende looks die Nikkie met het palette gemaakt heeft. Ik hou van Nikkie haar looks dus ik heb deze alvast nagemaakt. 


Swatches oogschaduws
Hier ben ik erg tevreden mee! De matte kleuren tonen wel wat vlekkerig, maar ze werken wel fijn en zijn goed uit te blenden. Irresitible en Mystic Hour zijn knallers. 


Swatches blushes, bronzer en highlighter
De blushes en bronzer zijn niet overdreven gepigmenteerd, maar zeker voldoende. Ik heb er ook geen probleem mee als ik een blush moet opbouwen, want soms kan het al snel teveel zijn.
De highlighter daarentegen is bijna onzichtbaar. Op mijn bleke huid valt hij natuurlijk al wat weg, maar ik ben serieus enkele keren opnieuw met mijn vinger erover gegaan zodat het iets duidelijker werd.


Links Champagne Truffle uit het Chocolate Bar palette met maar één veeg
Rechts Champagne Truffle uit het Power Of Makeup palette met heel wat vegen


Ik maakte een ooglook van Nikkie na al heb ik de paarse kleur Wham Bam eraan toegevoegd. De Sketch Marker eyeliner werkt zo goed! Het puntje is vrij scherp en hij droogt mat op. 


Volledige look met het palette zonder de valse wimpers. Ik draag de paarse Better Than Sex mascara die niet erg opvalt van ver, maar die ik wel goed vind. Hij geeft een mooi volume zonder mijn wimpers aan elkaar te kleven. 
Als blush koos ik voor I Will Always Love You, de highlighter is helaas niet echt te bespeuren. 


En nu komt het.. Door een vergissing is onze bestelling tweemaal aangekomen, waardoor ik en Steffi hebben besloten elk een palette weg te geven. Say What?! Ja, je leest het goed. Je kan The Power Of Makeup van Too Faced x Nikkietutorials winnen. Het palette is volgens mij ondertussen uitverkocht dus dit is wel een kans voor wanneer je het niet hebt kunnen bemachtigen! (links op de foto staat trouwens mijn reeds gebruikt palette!)

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie?
Volg A Beauty To Rock via Bloglovin'
Volg A Beauty To Rock op Instagram
Volg A Beauty To Rock op Facebook of Twitter
Bevestig je deelname door een mail te sturen naar: info@abeautytorock.be met als onderwerp 'Winactie The Power Of Makeup' 


Extra kansen:
Abonneer je op mijn YouTube kanaal (er komen binnenkort nieuwe video's aan, promise!)
Deel dit artikel op Facebook of Twitter 


Deze winactie loopt t.e.m. 1 december 2016. Ik stuur de winnaar persoonlijk een mailtje en geef een vermelding via social media. Good luck! 



24 opmerkingen

  1. Ik vind dit zo een gave kit. Het enige wat me tegenhield om het te kopen was dat er zoveel felle kleuren inzitten, maar als ik zo jouw prachtige look zie denk ik dat je er nog best een draagbare look mee kan maken. Nu wil ik hem ook haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie palette en de look die je hebt gemaakt is gaaf! Ik gebruik alleen de kleurtjes toch bijna niet dus ik zal deze niet zo snel kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw geweldig ik doe heel heel graag mee! Ik heb nog geen producten van too faced dus ik ben heel erg benieuwd.


    www.bloglovin.com/liekevanveen8
    instagram liekevv24
    facebook lieke van veen
    instagram liekevv24
    youtube liekeee24
    e-mail xx_glamourgirls@hotmail.com

    Ik heb alle stappen en extra stappen doornomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh my, wat een geweldige mogelijkheid om kans te maken op dit prachtige palette! Als blogger is dit wel echt een musthave. Goed artikel, mooie look I'M IN! Mailtje is verstuurd! Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waaauw dit palette wil ik zooo graag! I'm in :)
    Heb je een mailtje gestuurd
    Twitter: yaramsdj
    Facebook: yara mayon siobhan de jong
    Youtube yara de jong
    Email: yara31299@hotmail.com
    Bloglovin' yara31399
    Ik heb alle stappen gevolgt

    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie look heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, Geweldig ik loot graag mee en mijn m@il is onderweg.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Op zich sprak het palette me zo niet aan maar je look is eeeecht wel top.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik doe super graag mee en heb dan ook alle stappen doorlopen!
    Veel succes iedereen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind het palette echt super schattig echt een musthave wat mij betreft. Wat een geluksmomentje dat je deze twee keer krijgt. Ik hoop een beetje van dit geluk te delen dus doe ik mee. Ik volg je op insta en bloglovin. Leuke blog. Ik zou het super leuk vinden als je mij gaat volgen op bloglovin. Vragen mag altijd toch hihihi XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooi palette zeg! Ik maak graag kans (:
    Ik volg je op alle genoemde social media en heb mijn email bevestigd.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik stuurde je een mailtje.
    Lieve groetjes, Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw wat een mooi palette en wat een mooie ooglook! Ik ga meteen meedoen met je winactie :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw wat een geluk dat je de bestelling dubbel kreeg!! Als beautyblogger kan ik deze kans niet aan me voorbij laten gaan natuurlijk :) Ik volgde je al overal en ga nu mailen!! De look is echt mooi geworden trouwens. Oogschaduwkwaliteit ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh wauw, ik doe graag mee en heb dan ook de verplichte stappen gedaan, en een mailtje is onderweg! Ik kan niet wachten!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. oehh wat gaaf hier maak ik graag kans op. Heb alles stappen gevolgd en volg je op youtube.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw!! Hier waag ik graag een kans voor en trek dan ook alles uit de kast :D Dus heb ik het volgende gedaan:
    Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
    Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en getweet)
    Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
    Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
    YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
    Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
    Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)
    l_raaymakers@msn.com

    groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat zijn Irresistible en Mystic Hour PRACHTIG! Heel lief dat je het palette weggeeft! Ik zou het niet erg vinden om deze aan mijn stash toe te voegen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wie kan hier de kans overslaan. Ik doe ook graag mee en volg je stap. Prachtige palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuke winactie Griet. Ik volgde je al op Instagram, Twitter, Bloglovin' en nu ook op Facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Geweldig winactie. Alle stappen doorlopen, maar ook genoten van uw Make up kunsten. Goed bezig .

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Super leuk artikel om te lezen van een geweldig product! Ik heb het artikel op mijn FB gedeeld om andere beautylovers er ook blij mee te maken! :) en uiteraard heb je een mail van me! Volg je nu ook via instagram met mijn account: bars1000. Fingers crossed! En ga zo door <3

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ooo wauw! Ik wilde reageren dat ik jaloers ben dat jij hem hebt! Maar dat je hem weggeeft is echt helemaal geweldig! Precies wat je zeg, zo'n mooi make-up merk en zo'n toffe youtuber!! Ik doe heel graag mee!!!!! Ik denk dat ik hier hele mooie looks mee kan maken! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.