Wishlist Christmasiscoming | Primark, Hema, H&M, MAC

vrijdag 11 november 2016


Nu de pompoenen weer opgeborgen zijn begint het al serieus te kriebelen om mijn woning vol kerstspulletjes te zetten. Ik hou me nog even in om de kerstboom naar boven te halen, maar we kunnen er niet meer onderuit dat je overal wel iets feestelijk begint te spotten. Tijdens een online zoektochtje naar mooie nieuwe items besloot ik er een wishlist van te maken, iets wat ik maar al te graag doe! 


Het begon bij Primark. Ik kom niet heel erg vaak in de Primark, maar als ik er ben ga ik vooral bij de Home afdeling kijken. Ze hebben er vaak zo'n ontzettend leuke items. Als kaarsjes addict was ik meteen verkocht aan de de rendier theelichthouders, maar ook de gouden metallic eekhoorn ziet er fancy uit! 
Misschien overbodig aangezien ik een tiental mokken heb staan, maar hoe leuk is de santa mok? Perfect voor warme chocolademelk met marshmallows. 
En ja de Hohoho verlichting, ik wel hem gewoon. 


Naar de Hema gaan vind ik altijd heerlijk. Ik zou er uren kunnen rondlopen. Iets wat ik onlangs ontdekt heb is dat ze vanaf dit jaar chocolade letters hebben met karamel en zeezout! Ow yes, een must have vind ik dan. 
Omdat ik in de herfst/winter veel vaker mijn bakmateriaal naar boven haal was ik ook meteen aangetrokken tot de decoratie sprinkles. Zo heb je: karamel stukjes, chocolade crisps, chocolade snippers en gezoete kaneelnootjes. Klinkt sowieso veel te goed. 


Een nieuwe salon vraagt ook om nieuwe kussens, oftwel kussenhoezen want anders loopt het uit de hand. Om mijn woning helemaal om te toveren tot een christmas wonderland vind ik die van Hema met de rendieren op en die van H&M Home erg passend!


Mijn non beauty (make-up) shoppen verloopt aardig goed. Mijn lijstje voor Londen wordt daardoor wel groter en groter, maar mijn oog viel toch op een nieuwe lipstick. Het lijkt al eeuwen geleden dat ik nog een MAC lipstick heb gekocht en ik heb mijn enthousiasme moeten inhouden toen de Liptensity lipsticks uitkwamen. Smoked Almond ziet er zó mooi uit. Een roze-bruine nudekleur die ik met veel plezier zou dragen. Nu is de vraag kan ik nog even wachten? 11 opmerkingen

 1. De gouden metallic eekhoorn ziet er prachtig uit! Die ga ik op mijn wishlist zetten!
  Ik had trouwens niet verwacht dat die afkomstig zou zijn van de Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Kerst komt zeker erg dichtbij. Het ziet erg gezellig uit. Ik zelf heb geen wis list voor de kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vorig jaar het rendier theelichtje in het wit gekocht. Die mok ziet er ook superleuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah wat een super schattige items allemaal. En wauwie, wat is die lipstick van MAC mooi! Ik had die tint nog niet gezien maar oh my, want!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Omg, wat een super leuke interieur items! De lipstick is ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook dol op die gezellige tijd die weer gaat komen. De Hema heeft inderdaad leuke spullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk al die spulletjes! Vooral de Primark heeft dit jaar echt leuke spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die lipstick ziet er inderdaad echt goed uit! Ik zelf snap de zout-in-chocola-hype niet xD maar chocoladeletters gaan er wel altijd in :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk al die spulletjes! Oh van die zeezout chocolade letters was ik nog niet op de hoogte, bedankt voor de tip! Die ga ik zeker halen. Gezellig he, die kerstperiode.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aah wat leuk! Ik word hier helemaal enthousiast van, zóveel cute kerstspullen. :-)
  Super leuke blog heb je, Liefs Florentine

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.