Mijn mooiste lipkleuren voor de herfst/winter

dinsdag 29 november 2016


Wat ik zo leuk vind aan de herfst en winter op gebied van make-up is dat het weer net wat donkerder en gewaagder mag zijn. Niet dat ik elke dag met wijnrode of berry kleurige lippen naar buiten kom, maar ik haal ze wel vaker naar boven. Het maakt een look vaak geraffineerder, maar ook lichtjes dramastisch. Al hou ik het in deze periode vaak ook subtiel en haal ik mijn favoriet naturelleke van MAC naar boven. Ontdek welke kleuren het meest geliefd zijn bij mij op dit moment:


Van links naar rechts: 

 MAC Mehr - een gedempt roze kleur met blauwe ondertoon. Hij heeft een matte finish (net zoals de andere lipsticks die voorbij gaan komen ontdekte ik net haha, whoops) en haal ik énorm vaak naar boven. Hij staat meestal wel bij elke look. 
♥ MAC Whirl - een bruin roze matte kleur. Het heeft even geduurd eer Whirl echt mijn hart had gestolen, maar ik vind het zo'n bijzondere en prachtige kleur. 
♥ MAC Diva - een donkerrode wijnkleur. Redelijk heftig, maar o zo mooi! Hij maakt me wel meteen een stuk bleker dan ik eigenlijk al ben. 
 Urban Decay 714 - een medium rode kleur met warme ondertoon. Dit is voor mij een perfecte klassieke rode kleur. 


 NYX Lip Lingerie 'Exotic' - een roestbruin rode kleur. Ik vind deze kleur nét wat unieker en hij doet me echt aan de herfst denken.  
 Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick 'Lolita' - een kastanjebruin rode kleur. Ik hoop dat ik over enkele weken Lolita II kan scoren in Londen, want ik vind de liquid lipsticks van Kat Von D geweldig! Deze kleur blijf ik ontzettend mooi vinden. 
♥ Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion 'True Liar' - een paarse berry kleur. Ook een intens en gewaagd kleurtje is dit. Voor mij de enigste berry tint die me op dit moment kan bekoren. Naar welke kleur(en) grijp jij het meeste tijdens de herfst/winter? 


9 opmerkingen

 1. Die van Estée Lauder en Mac Whirl is geweldig, ik houd van zulke donkere vampy tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whirl en Diva zijn ook favorieten van me! Mehr wil ik ook nog, ben alleen bang dat 'ie te licht bij me is :O

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren! Vooral die laatste set swatches.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb vaak roze tinten op, van zowel Essence als van MAC. Net MAC Brave besteld, ik ben benieuwd hoe die bij mij staat. Mehr wil ik ook nog wel een keertje aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wauw wat een enorm mooie kleuren allemaal. Ik krijg spontaan zin om een lekekr herfstig kleurtje op te gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, erg mooie kleuren heb je uitgekozen! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de knalrode tint en de bruinachtige tinten het mooiste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik pak vaak neutrale tinten zoals Mehr maar ook juist hele donkere en heftige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.