Liquid Love ♥ Eyeliner

dinsdag 15 november 2016


That girl with the winged eyeliner, yep that's me. Ik heb nu eenmaal een zwak voor eyeliner en kan er moeilijk zonder. Niet dat ik het dagelijks draag, maar wanneer ik mijn make-up uitgebreid doe dan komt er toch wel erg vaak een wing aan te pas. Toen ik mijn opleiding visagie enkele jaren geleden deed en eyeliner aan de beurt was begon ik non-stop te oefenen. 
Vloeibare eyeliner is mijn favoriet en ik heb in korte tijd dé beste en voor mij fijnst werkende eyeliners ontdekt. Ik deel ze vandaag. 


Voor mij is het belangrijk dat een eyeliner zo zwart mogelijk is en als het even kan mat opdroogt. Hij moet niet zozeer waterproof zijn, zolang hij maar niet afgeeft en tegen het eind van de dag nog even mooi zit. 
Een gel eyeliner brengt wel vlot aan, maar ik vind het meestal aan gedoe om een kwastje te gebruiken om maar niet te vergeten hoe snel een gel eyeliner uitdroogt. 
Eyeliner stiften daarentegen vind ik super fijn. Bij deze moet je ook wel oppassen dat ze niet uitdrogen, maar degene die ik nu gebruik werken allemaal nog perfect. Ik zorg er wel voor dat ze altijd ondersteboven staan. 


KAT VON D - TATTOO LINER
De eyeliner met de mooiste verpakking is toch wel de Tattoo Liner van Kat Von D. Je kan met deze eyeliner de fijnste lijnen maken. Het verschil met standaard eyeliner stiften is dat het puntje uit haartjes bestaat wat nauwelijks zichtbaar is. Als je er te werk mee gaat merk je dit wel. Deze eyeliner vraagt hierdoor wat oefening, omdat hij erg soepel is. 
Ik vind hem iets minder zwart als de andere drie, maar hij blijft altijd voldoende pigment afgeven en hij is waterproof. review


CATRICE - LIQUID LINER 'DATING JOE BLACK'
Na de Liquid Liner van Catrice al een vijftal keer opnieuw te hebben gekocht kan ik toch wel zeggen dat de liefde erg groot is. Het vilten puntje werkt erg fijn, een wing maken gaat vlotjes en hij droogt helemaal mat op. Hij is gitzwart en enorm gepigmenteerd. Ik blijf toch wel het vaakst naar deze grijpen. review + look


TOO FACED - SKETCH MARKER 'YOU'RE SO TOO FACED
Ik had niet veel verwachtingen van de Sketch Marker, gewoon omdat ik hem nog niet vaak online ben tegengekomen. Toch ben ik erg blij dat hij bij het Too Faced x Nikkietutorials The Power Of Makeup palette zat. Meteen met het eerste gebruik werkte hij vlotjes, droogde hij mat op en werkte hij erg nauwkeurig door de scherpe punt. review


STILA - STAY ALL DAY WATERPROOF LIQUID EYE LINER 
Net zoals bij de Tattoo Liner van Kat Von D was het even wennen om met de Stila Liquid Eye Liner te werken. Het stiftje is ook vrij soepel, maar je maakt er de dunste lijntjes mee. Deze eyeliner is de enige met een glossy finish. Gelukkig kan ik het wel appreciëren. Hij droogt razend snel op en blijft muurvast zitten. review


Gebruik jij vaak eyeliner en wat is jou favoriet? 


8 opmerkingen

 1. Ik gebruik eigenlijk altijd cheapass liquid liners, maar heb wel die van Kat von D, die ik wel echt geweldig vind :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vergeet vaak de eyeliner in de ochtend en werk die dan gedurende de dag nog eens bij. Maar een mooie eyeliner zetten blijft oefenen bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook dol op eyeliner stiften! Ik gebruik heel graag de eerste twee die je benoemd. De Kat van D heb ik nog niet zo heel lang maar vind hem wel ontzettend fijn in gebruik. Daarnaast vind ik de L'Oréal Super Liner Perfect Slim ook heel erg fijn. Heeft een heel precies puntje waardoor je een hele strakke wing kan zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het er heel goed uitzien, alleen ik kan niet werken met eyeliner haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is erg handig om review en productenvergelijking te kunnen lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik draag tegenwoordig niet vaak meer eyeliner, maar maakt je look vaak wel mooi af! Mijn favoriet is de waterproof versie van Essence!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben enorm fan van de Sephora Fingertip Eyeliner. En de MAC Liquidlast Liner vind ik ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben helemaal niet goed in eyeliner, maar ik vind het wel altijd super mooi bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.