OPGEMAAKT | Oktober 2016 - Sourced Box + Beauty

zondag 6 november 2016


Het lijkt op het eerste zicht een hele berg, maar ik heb eigenlijk best weinig opgemaakt afgelopen maand op gebied van beauty producten. Omdat ik nog graag mijn mening over de Sourced Box wou geven besloot ik te wachten tot ik alles ervan geprobeerd heb en deze toe te voegen aan het opgemaakt artikel. Vandaar dat het zoveel lijkt! Zou ik de Sourced Box opnieuw kopen of was het een éénmalige aankoop? Sourced Box
De Sourced Box zou ik liefst van al elke maand willen binnenkrijgen. Deze ochtend keek ik snel als ik de december editie nog kon bestellen, maar helaas zijn de maandelijkse boxen razend snel uitverkocht. Beetje jammer, want ik verwacht wel een kerstachtige editie volgende maand.
In ieder geval vond ik alles echt wel lekker wat in de box zat. Enkel de Crunchy banana Fruit Crips van Emily waren niet zo mijn ding. Ik eet graag bananen, maar niet als ze gedroogd zijn + ik vond deze heel erg plakkerig tussen de tanden. 
Absolute favoriet was de Pana Chocolate Vanilla Bar. Maar ook de Salted Caramel Bliss Balls waren precies net vers gemaakt. 
Het Tapped Birch Water had me aangenaam verrast en de Hangry bar was zoals ik dacht te vergelijken met de Nak'd repen. 
Een grote theedrinker ben ik niet, maar af en toe maak ik wel eens een thee. De rabarber en gember thee van Teapigs was best lekker.


Garnier - Micellair reinigingswater
Hoe vaak ben je deze hier al tegengekomen? Ik weet het, veel te vaak, maar het blijft nu eenmaal mijn favoriet. Goed nieuws voor wie ook fan is van de roze variant: er is nu een giant versie van uitgebracht! Veel voordeliger en je maakt hem dan al niet zo snel op!

Shu Uemura - Wonder Worker
En ineens was hij op.. Wat een gemis. Nadat ik mijn haren heb gewassen heb ik altijd heel wat knopen. Deze spray werkte hier echt goed voor en maakte het kammen veel makkelijker. Ook kreeg ik mijn haren sneller in model. 

Kiehl's - Daily Reviving Concentrate
Ondanks ik erg veel van het Midnight Recovery Concentrate van Kiehl's hou, vond ik deze gezichtsolie iets minder. Ik heb hem toch maar opgemaakt tussendoor, maar voor mijn huid deed hij niet zoveel en de geur stak me een beetje tegen. Soms kunnen natuurlijke oliën iets té zijn. 


Instantly Ageless
Ik had er bijna een volledige review aan gewijd al vond ik deze mini sample veel te klein om er een echt oordeel over te kunnen geven. Instantly Ageless zou het nieuwe botox zijn, maar dan zonder naalden. Rimpels verdwijnen en wallen zijn minder zichtbaar. Toen ik de review van Serena op YouTube zag was ik onder de indruk. Enkel dat het product je huid zo stroef zou doen aanvoelen deed mij er niet zoveel van gebruiken. Ik testte hem voor mijn wallen, maar zag maar lichtjes resultaat. Misschien had ik de volledige tube moeten gebruiken (al was hij na twee maal gebruiken leeg). Het werkt wel iets of wat, maar je hebt er zeker geen langdurig resultaat mee. 

6 opmerkingen

 1. Ik denk dat die Instantly Ageless oké is voor een feestje of een belangrijk iets op je agenda. Maar voor dagelijks gebruik is het te prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke producten heb je opgemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aw, jammer dat die Instantly Ageless toch niet zo'n waauw effect had als gehoopt. Ik had er ook over gelezen op Serena's blog en vond het al bijna te mooi om waar te zijn klinken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je lekker veel opgemaakt. Jammer dat die Instantly Ageless niet zo fijn was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op opgemaakt artikels! Ik ben ook aan een fles micellair water van Garnier bezig maar vind andere merken ook wel prima! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Soms jammer dat producten niet doen wat ze beloven. :-(

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.