Vichy | Double Glow Peel Mask + WIN

woensdag 30 november 2016


Met het ouder worden merk ik dat mijn huid er niet altijd even stralend meer uitziet. Het verliest een beetje van zijn jeugdigheid (goh, dat klinkt best oud!) en tijdens periodes van stress en slapeloze nachten uit zich dat meteen in een doffe huid. Met make-up is dit makkelijk op te lossen, want highlighter en strobing creams zijn nog maar moeilijk weg te slaan. Toch kom je met een goede basis, een stralende huid dus, al heel ver. Gelukkig zijn er op gebied van skincare heel wat producten opgekomen die je gezonde glow weer naar bovenhalen. Ook Vichy weet waar we nood aan hebben en bracht drie minerale maskers uit waarvan het Double Glow Peel masker. Ik vertel je er meer over.


Ik stap even van de zuiverende maskers af (of doe gewoon aan multi-masking!) en ga volledig voor dit exfoliërend masker. Een innoverend product aangezien het een mineraal masker is met vulkanisch gesteente en AHA (Alfa-hydroyzuur).  AHA wordt bij chemische peelings gebruikt. Schrik hier niet voor, want dit is een milde vorm. De stukjes vulkanisch gesteente zorgen voor een milde scrub. 
Verder bevat het masker nog het Mineraliserend Thermaal water van Vichy (versterkt en regenereerd) en Vitamine Cg & Mannose (hydrateert en verheldert de huid). 

Na gebruik zou je huid meteen zachter aanvoelen en meer stralen. Na één maand het masker frequent te hebben gebruikt is je huidkwaliteit verbetert en zie je er frisser + stralender uit. 
Het masker heeft een waterachtige gel textuur die verfrissend aanvoelt bij het aanbrengen.
Je laat het masker 5 minuten inwerken waarvan je na 4 minuten met ronddraaiende bewegingen lichtjes exfolieert. 


ERVARING + RESULTAAT
Ik ervaar bij dit masker dat het iets of wat gaat prikken, vooral op wondjes en droge plekjes. Ik veronderstel dat dit door de chemische peeling komt. Als je er eentje laat doen in een schoonheidsinstituut is dit zeker 10x zo erg, geloof me dus ik vind dit niet echt vervelend aanvoelen. 
Tijdens de laatste minuut masseer ik het masker nog even in zoals er wordt aangeraden. Je ziet de scrubdeeltjes nauwelijks zitten in het masker, maar dan voel je ze wel. 
Mijn huid voelt nadien vooral glad aan en ik krijg er meteen een frisse uitstraling door. Hier kan ik alleen maar blij van worden! 


Hou je ook zo van je masker momentjes? Wel, ik mag 5x deze masker zakjes weggeven. Naast het exfoliërend masker zit er ook een hydraterend en zuiverend masker in. Van elk masker zitten er twee zakjes in dus je kan minstens 6 keer genieten (al kan je ze volgens mij telkens twee keer gebruiken). 
Wat moet je doen om zo'n Vichy verwennerij te winnen? 

Simpel, volg A Beauty To Rock op Facebook, Bloglovin' of Instagram
Stuur hierbij nog een mailtje naar info@abeautytorock.be met als onderwerp 'Winactie Vichy'.
De winactie loopt t.e.m. 16 december. 10 opmerkingen

 1. Ziet eruit als een superfijn masker!! Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb alle stappen gedaan, en doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dit klinkt wel goed! Ik doe graag mee en heb daarom ook alles gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit maskertje laatst geprobeerd (in een zakje) het is heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe heel erg graag mee.

  Ik volg je al een tijdje op instagram (liekevv24), facebook (lieke van veen) en www.bloglovin.com/liekevanveen8
  Ik heb je net gemaild.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben heel benieuwd naar het masker. Ik volgde ja al overal :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.