Kérastase | Spécifique

zaterdag 26 november 2016


We gaan weer een stapje hoger op gebied van haarverzorging. Wist je dat ons haar broos, futloos en de hoofdhuid geïrriteerd raakt door schadelijke stoffen van buitenaf? Denk maar aan luchtvervuiling. Ik merk het snel aan mijn haren wanneer ik een dagje ben weggeweest met openbaar vervoer en de hele dag in een stad vertoef. Meestal kan ik ze dan in de avond nog wassen. Kérastase heeft hier een nieuwe resem helden voor ontwikkeld. Wat al in het kapperssalon kan starten kan je met het Spécifique gamma thuis verder behandelen. 


BAIN PRÉVENTION 
De shampoo die ik heb mogen ontvangen is vooral ter preventie van haaruitval. Hij geeft normaal haar of haar met het risico voor haaruitval een waanzinnig volume. 
De microcirculatie in de hoofdhuid wordt geactiveerd. De textuurbestanddelen geven het haar onmiddelijk extra volume. Resultaat: de haren zijn dikker, glanzender en onweerstaanbaar 

Deze shampoo bevat het Pro Actif-Systeem dat een bacteriewerend, kalmerend en regulerend ingrediënt is dat het haarmetabolisme herstelt en stimuleert. 
Fijn om te weten is dat het hele Specifique gamma 100% siliconenvrij is. 

ERVARING
Dat het niveau van Kérastase hoog is bewijzen deze producten meteen. Ik ervaar onmiddellijk een fijn gevoel als ik mijn haren was. Ze voelen zacht en stevig aan. Een enorm volume krijg ik er niet van, maar nu de herfst bijna ten einde is gekomen heb ik wel het gevoel dat het nu even gedaan is met het verlies van haren en ze weer voller ogen. Elk jaar heb ik er in deze periode veel last van dus deze shampoo was zeer welkom. Extra pluspunt is de heerlijke bloemige wellness-achtige geur. 
Prijs 250ml: €23,40
MASQUE HYDRA -APAISANT
Na de shampoo volgt een kalmerende massage met het Hydra-Apaisant masker. 
Dit is een herstellende gel die speciaal ontwikkelt is om de hoofdhuid te masseren. Na de hoofdhuid een 3-tal minuten te masseren wordt de geïrriteerde huid gehydrateert en gekalmeert. Resultaat: de haren worden zachter, soepeler, lichter en beter gevoed.

Dit masker bevat het AOX-complex dat samengesteld is uit:
L-Carnosine: voorkomt de dysfuncties veroorzaakt door interne irriterende factoren
Vitamine E: versterkt de antioxiderende werking van de hoofdhuid
Moringa: verwijdert polluerende deeltjes die de hoofdhuid verstikken
Rhamnose: stimuleert de activiteit van de fibrolasten waardoor de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert 

ERVARING
Een masker op mijn hoofdhuid aanbrengen? Wel, hier was ik niet meteen zo happig op uit schrik dat de haarwortels snel vettig zouden worden waar ik een tijd geleden last van had. Toch probeerde ik het en ik moet zeggen dat dit werkt! Natuurlijk is het even heerlijk ontspannen om je hoofdhuid te masseren samen met de zachte, lichtjes bloemige geur van het masker. 
In combinatie met de shampoo blijf ik achter met zachte lokken die luchtig aanvoelen. Ik heb de indruk dat mijn haren ook minder snel vet worden dus hoera hiervoor! Het gevoel van een zuivere en mindere irriterende hoofdhuid is er wel. 
Prijs 200ml: €41,702 opmerkingen

  1. Mijn haar voelt soms zo droog en vies aan als ik de hele dag in de stad rondgelopen heb! Deze lijn klinkt dus ideaal. Jammer genoeg ben ik niet ondersteboven van Kérastase, de producten die ik al gebruikt heb, deden niet veel voor mijn haar. Terwijl ik wel hoge verwachtingen heb voor die prijs. Fijn dat deze lijn je alleszins wel bevalt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hetzelfde als jij, ben blij dat ik niet in een stad woon. Het klinkt als een geweldige lijn :) x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.