LUSH | Shoot For The Stars Bath Bomb

maandag 21 november 2016



Lush & Kerst is voor mij de beste combo ever. Ik kijk er keer op keer naar uit wanneer de kerstcollectie uitkomt. Vaak duiken er oude bekende op die niet weg te slaan zijn. Denk maar aan Snow Fairy, een super geliefde geur of bath bombs zoals Golden Wonder scoren ook nog steeds hoog. Tijdens mijn laatste bezoekje aan Lush was ik vrij snel verkocht aan Shoot For The Stars. Geen nieuwe Bath Bomb, wel eentje die een make-over heeft gekregen! 

"Je badkuip verandert in een helderblauwe hemel vol schitterende, honingzoete sterren met de geur van Braziliaanse sinaasappel en bergamot. Je humeur stijgt gegarandeerd naar buitenaardse hoogte" LUSH
Met de Intergalactic Bath Bomb nog steeds op nummer één, was ik wel erg nieuwsgierig voor welk effect deze Shoot For The Stars Bath Bomb zou zorgen. Glitters in het water maken het altijd nét wat spectaculairder al heb ik wel niet graag als ze nadien nog blijven plakken. Ik moet zeggen dat ik de vernieuwde versie van Shoot For The Stars een stuk beter vind dan de vorige, want deze sprak me minder aan. 
Shoot For The Stars werkt verfrissend en herstellend, maar ook bevat hij cacao boter en kokosnootcrème voor het verzachtende en verzorgend effect. 
De geur van bergamot en sinaasappel vind ik erg lekker. Fris en een tikkeltje zoet. 

Ik heb hem gisteren gebruikt na een lang en intensief weekend de opleiding Hairstyling te volgen (hier vertel ik binnenkort meer over!). De nood aan ontspanning was hoog en hoe kan dat beter door weg te zakken in een heerlijk bad met een Lush product. 


Spectaculair? Ja toch best wel! Het badwater kleurt volledig blauw-groen en bevat kleine gouden glitters. De gouden sterren laten na een tijdje los en dobberen dan verder op het water. Je kan ze vergelijken met de Bath Melts van Lush. Ze smelten langzaam en zijn enorm voedend. Vanaf dat moment ruik ik ook duidelijk de cacao boter. Ik had nadien ook helemaal niet het gevoel dat ik nog een body butter moest gebruiken. Mijn huid voelde erg gevoed aan. 
Shoot For The Stars vind ik zeker een aanrader uit de kerstcollectie van Lush en ga ik zonder twijfel opnieuw aanschaffen! 


Prijs: €5,95

6 opmerkingen

  1. Wauw deze is echt heel mooi. Leuk dat het bad er zo mooi gekleurd door wordt. Ik vind sommige bath bombs uiteindelijk best tegenvallen maar deze lijkt me toch wel echt mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze staat ook op mijn verlanglijstje, want wat lijkt hij me lekker! Maar ook vooral om de kleuren, die zijn zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze ziet er echt leuk uit. Ben wel benieuwd naar de geur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit lijkt mij de ultieme ontspanning! Misschien moet ik nog eens een keertje bij Lush gaan :-) x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.