La Roche-Posay | Respectissime Multi-Dimensions Mascara

woensdag 23 november 2016


Een mascara die niet enkel volume en lengte geeft, maar ook nog eens verzorgend werkt? Klinkt niet slecht! Mascara is voor mij het nummer één product waar ik echt niet zonder kan. Op dagen wanneer ik niet veel tijd of zin heb om mijn make-up te doen kan het zijn dat ik enkel mascara draag wat bij mij al voor een wereld van verschil zorgt. Nu, elke dag mascara dragen zal ooit zijn tol wel eisen vrees ik. Ik probeer mijn wimpers zo vaak ik eraan denk 's avonds met casterolie in te smeren, dit helpt ze wel te verzorgen zodat wimpers ook minder snel uitvallen. 
De nieuwe mascara van La Roche-Posay helpt me ook een handje hierbij, ik vertel je er meer over! 


Respectissime Multi-Dimensions is een innoverende mascara die voldoet aan de hoogste behoeften van oogverzorging. 
Deze alles-in-één mascara belooft zowel een maximale lengte, volume en hoge definitie alsook je ogen te beschermen en de wimpers te versterken
De mascara zou tot 16 uur lang mooi blijven zitten en comfortabel aanvoelen. Niet te vergeten dat hij een hypoallergene formule bevat, zonder parfum en parabenen waardoor hij geschikt is voor gevoelige ogen en lensdragers. 
De eenvoudige en strakke verpakking van de Respectissime mascara kan me zeker bekoren. 


Het mascara borsteltje is vrij dun waardoor het erg precies werkt. Dankzij de 500 afgeronde haartjes heb je steeds een nauwkeurige hoeveelheid mascara op je borsteltje hangen als je hem in de huls dipt. Meestal is dit een probleem bij nieuwe mascara's, want dan ontstaat snel het spinnenpoot effect, maar bij deze mascara had ik er helemaal geen last van. 
De Respectissime mascara maakt gebruik van de Exten-Lash Technologie. Deze formule bevat ultra-stretch polymeren die de wimpers tot helemaal in de puntjes bekleden. 
Ook is deze formule verrijkt met het Lash-Revitalizing Serum en arginini. Hierdoor worden de wimpers zichtbaar sterker. 


Resultaat Respectissime Multi-Dimensions Mascara

Wat een fijne mascara is dit! De eerste dagen toen ik hem gebruikte moest ik er even aan wennen, maar nu zou ik hem niet meer kunnen missen. Het dunne borsteltje werkt makkelijk, je kan elk wimper haartje mee krijgen en hierdoor krijg je extra lange wimpers. Ik ben gezegend met vrij lange wimpers van mezelf, maar ik merk een duidelijk verschil met deze mascara. Een extreem volume geeft hij bij mijn wimpers niet, maar ik vind het resultaat wel mooi. Hij doet mijn wimpers niet aan elkaar kleven en er ontstaan geen klonters. 
Tegen het eind van de dag zit hij nog steeds prima wat ik ook erg belangrijk vind. 
Zijn mijn wimpers er sterker door geworden? Ik heb het idee dat ze wel iets steviger aanvoelen, kan ook een gedacht zijn, maar deze mascara scoort bij mij in elk geval hoog! 

Prijs: €20,55
La Roche-Posay is te koop bij de apotheek 4 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.