Everything is better with a little sparkle & shine | Make-up guide voor de feestdagen

donderdag 17 december 2015


Glitter? Check! More glitter? Double check! Eén keer in het jaar ga ik volledig over-the-top met al het glitter dat ik in mijn collectie heb. Wel, misschien meer als één keer, want het mag op kerst, oudejaarsavond maar ook op feestjes natuurlijk. De voorbereidingen zijn dan ook begonnen om de perfecte feest make-up te creëren voor dit jaar. Mijn tutorial van een kerst/feest look komt er volgende week aan. Vandaag geef ik je alvast enkele tips voor als je niet goed weet hoe aan de slag te gaan. 


  • Goud of zilver - kies op voorhand waar je voorkeur naartoe gaat of beter nog, wat het beste bij je party outfit past. Ik hou enorm veel van goud en sta dan ook gelukkig meer met warmere tinten dan de koele. 
  • Smokey eyes of opvallende lippen - je kan natuurlijk voor beiden gaan, want hier zijn geen regels voor, maar toch vind ik het bij mezelf meestal too much. Smokey eyes combineer ik het liefst met nude lippen en bij rode lippen ga ik voor een winged eyeliner
  • Glitter - met glitter kan je veel kanten op. Een klein accent in het binnenste van je ooghoek, glitter als eyeliner of helemaal over je ooglid. Als je niet gewend bent om met losse glitters te werken kan je altijd een oogschaduw met glitter gebruiken! Ik meng mijn glitters met Duraline van Inglot. Hierdoor kan je er beter mee werken
  • Blush - Als je voor smokey eyes gaat of glitter hebt gebruikt vind ik het vaak beter om je blush zo rustig mogelijk te houden. Je wilt natuurlijk dat de aandacht dan naar je ogen gaat!
  • Highlighter - Teveel highlighter bestaat niet. Vooral bij de feestdagen mag hij zeker gezien worden. Wees dus niet zuinig en let your cheekbones shine!
  • Nep wimpers - Ook deze mogen naar bovengehaald worden. Je zal zien dat deze je look net dat tikkeltje meer afmaken
  • Nagels - Een 'pain in the ass' om te verwijderen, maar glitters op je nagels hoort er gewoon bij voor de extra shine. Het geeft je ook de kans om te experimenteren. Ik gebruik het liefst een donker kleurige nagellak met een glitter topcoat. Werkt altijd en ziet er meteen partyproof uit!


Suggesties voor een kerstlook? Laat het me zeker weten! 


♥ 

10 opmerkingen

  1. Griet, wat een gave foto's <3 Hele mooie producten, make-up maakt mijn leven een beetje beter hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw gave foto's en mooie producten! ik hou van glitters! GIVE ME SOME!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw. eerst mijn complimenten over je foto's hoor! mooie producten heb je ook

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk artikel, wauw al die mooie producten en weer prachtige foto's meid :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik sluit mij aan bij de rest.... Wat een mooie foto's! Je hebt mooie producten zo bij elkaar en ik kan ook in deze tijd geen genoeg krijgen van glitters!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is zeker het moment om over de top te gaan. Mooie foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige foto's, Griet! Nu ik deze zo zie krijg ik echt de drang om eindelijk Soft and Gentle van MAC en Luminoso van Milani aan te schaffen (als ik ze goed herken hier), haha. En inderdaad, no such thing as too much glitter tijdens de feestdagen!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! En je hebt het idd goed gezien ;) Ze zijn beiden echt super!

      Verwijderen
  8. Wat een mooie producten!!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.