Urtekram | Blond Hair 'Kamille' Conditioner

woensdag 28 oktober 2015


Vandaag laat ik jullie kennis maken met het merk Urtekram. Misschien heb je er net als mij nog niet eerder van gehoord. Urtekram is 100% natuurlijk biologisch en ecologisch. Ik begin zo'n beetje een groene blogger te worden de laatste tijd, niet dat dit helemaal mijn bedoeling is, maar ik hou toch meer rekening met wat er allemaal in een product zit. Ik mocht deze conditioner uitproberen en volgens mij is dit de eerste zonder siliconen die ik ooit heb gehad. Kleine spoiler: hij is top! 


Zoals de naam al deed vermoeden: Urtekram is afkomstig uit Denemarken. Ze leggen de focus op biologische producten, pure ingrediënten en het bewustzijn in het gebruik ervan. Ook hebben ze naast een hele verzorgingslijn voor het haar en lichaam ook biologische voedingsmiddelen zoals muesli.. 
Deze Kamille conditioner is geschikt voor blonde haren. Hij geeft je haren weer extra glans, werkt voedend en hydraterend. Door de extra zorg van aloë vera, lecithine en glycerine maakt deze conditioner je haren zacht, licht en makkelijk doorkambaar


Ingrediëntenlijst 

Het was even wennen om deze conditioner te gebruiken, want hij is een pak vloeibaarder dan als ik gewend ben. De kleur doet me denken aan gesmolten witte chocolade en de geur is niet verkeerd, hij ruikt een beetje citrus achtig. 
Net als alle andere conditioners laat je hem enkele minuten inwerken alvorens je hem uitspoelt. Het verschil met de siliconen conditioners is dat je niet meteen het gevoel hebt dat hij je haren zacht maakt. Dat merk je pas na het wassen en als je je haren gaat kammen. Ik was even onder de indruk hoe zacht en gehydrateerd deze conitioner mijn haren maakt. Hij geeft mijn blonde lokken weer wat extra leven.

Veerkrachtig, zacht en glanzend haar: check! Deze conditioner is zeker een aanrader voor de blondines onder ons. 

De Kamille conditioner van Urtekram is online te koop bij SeBIO 

♥ 

4 opmerkingen

  1. Jeetje dat klinkt goed! De geur lijkt me ook echt lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een fijne conditioner :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt heel erg goed! Die zou ik wel willen proberen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij lijkt me fijn! Even wat anders dan andere conditioners, maar als je eenmaal gewend bent aan de structuur dan lijkt hij me super! x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.