Mijn nieuwe iPhone 6s ROSE GOLD ♥

donderdag 22 oktober 2015It's Rose gold! Oh jawel, so so pretty. Hier heb ik maanden op gewacht en de laatste weken waren dan ook enorm spannend. Toen ik hem reserveerde heeft het nog even geduurd, want blijkbaar komen alle kleuren niet gelijk binnen. In mijn geval toch niet. En dan nog het besef dat mijn macro simkaart niet klein genoeg is en ik dus nog een nano simkaart moest bestellen (kan dit eigenlijk nog kleiner?). Een mens moet nogal geduld hebben. Maar ondertussen is hij volop in gebruik en laat ik jullie vandaag dan ook deze nieuwe liefde van mij zien. Ok, laten we het eerst even over mijn vorige iPhone hebben. De iPhone 4s die ondertussen, laten we eerlijk zijn, uit een ander tijdperk lijkt te komen, want hoe snel evolueren deze toestellen wel niet? Hij is drie jaar lang mijn buddy geweest en ik heb hem erg graag gebruikt. Hierdoor is mijn Apple obsessie wel ontstaan, want ik zou geen andere smartphone meer willen. Ondertussen kocht ik ook een iPad en als mijn huidige laptop het nog eens begeeft komt er een Macbook aan (ik ben al aan het sparen!). 

Maar ik zat dus al bijna een jaar met het idee om een nieuwe iPhone te kopen, vooral omwille de schermgrootte. Dit is zo'n verschil als ik nu de 4s met de 6s vergelijk. Ook is de 6s een pak dunner en lichter! 
Voor de bekendmaking van de nieuwe iPhone was ik er zeker van dat ik voor de gouden versie zou gaan tot ik ergens iets hoorde over rosé goud. Ja, toen wist ik gewoon dat het deze zou worden! 


De kleur is moeilijk op foto te krijgen, maar ik hoorde voorop al dat hij meer roze zou zijn. Als je hem echt vergelijkt met rosé goud dan is de kleur wel wat rozer. Ik vind hem in ieder geval erg mooi! Ook de details (rand + rond de menuknop) zijn rosé goud, nice! 

Deze keer heb ik ook besloten 64GB te nemen. 16GB is wel erg weinig als je veel uit je iPhone wilt halen. Ik gebruik best wel wat apps, maak veel foto's en wil er ook meer muziek op. 
Wat voor mij nieuw was is de ID touch. Door middel van je vingerafdruk heb je meteen toegang tot je iPhone ipv altijd je toegangscode te geven. En wat helemaal nieuw is is de 3D touch. Dit was even uitzoeken, maar vind ik wel handig. Je duwt net wat harder op een app (alsof het een knopje is) en dan opent er een snelmenu. 
De foto kwaliteit en vooral van de video is er ook op vooruit gegaan. Hij maakt 4K video's die vier keer zo'n hoge resolutie heeft als 1080p HD-video's. Ook in de selfie camera van betere kwaliteit (5 megapixels) en kan je Live foto's maken. Wat eigenlijk een klein video momentje is van je foto. Dit moet ik nog allemaal wat uitpluizen. 

Mijn nieuw hoesje had ik al een weekje eerder in huis, want ik wou dat mijn iPhone meteen beschermt zou zijn. Deze bestelde ik bij smartphonehoesjes.nl
Beetje jammer wel dat daardoor de rose gold kleur verdwijnt, maar ik bestel binnenkort waarschijnlijk nog wel een doorschijnend hoesje. 

Ja, dit is een enorm dure aankoop. Hier ben ik me zeker van bewust en ik heb hier dan ook lang voor gespaard. Ik ga dan ook alles uit deze iPhone halen en hem met veel liefde behandelen! 

♥ 

10 opmerkingen

 1. Wauw, die is écht prachtig! Ik heb lange tijd met de iphone 4 gewerkt en enkele maanden geleden een iphone 5 overgekocht dus die iphone 6s zal nog wel een tijdje duren eer ik die kan kopen… Hij staat alleszins al op mijn verlanglijstje voor over ene paar jaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi he :) Ze vliegen bijna letterlijk de deur uit bij ons in de winkel :p Die ID touch heb ik ook op mijn Samsung S6, kvind da echt geweldig al heb ik het toch al 1 keer aan de hand gehad dat mijn vingerafdruk niet goed gelezen werd en ik uiteindelijk toch een paswoord moest ingeven. Lichte paniek toen, maar na 25 pogingen had ik dan toch het juiste paswoord in de juiste schrijfwijze gevonden :p Een mens moet ook zoveel paswoorden en pincodes onthouden, pfff... :)
  Veel succes en plezier met dit juweeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die kleur is echt heel mooi! Echt heel vrouwelijk vind ik :) Ik vind je nieuwe hoesjes ook heel erg cute hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat is die onwijs mooi ziet er super tof uit geniet ervan mop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMG, je hebt mijn droomkleur als telefoon, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze zelfde staat ook helemaal bovenaan op mijn wishlist. Maar wel een pokke duur ding, bleh

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh echt zo leuk dat er nu eindelijk een roze iPhone is! Als mijn abonnement is verlopen (duurt helaas nog wel even) ga ik deze ook nemen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhhh wat is hij mooi!! En super leuk hoesje :)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is erg mooi! Super leuk die roze kleur, helaas is die voor mij persoonlijk veel te duur. Maar hij is wel heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.