NEW IN | Kiehl's, Urban Decay, Lush, H&M Beauty

zondag 18 oktober 2015


Ook al was ik begin deze maand in Antwerpen voor het Dr. Hauschka event het was inmiddels al een jaar geleden dat ik de stad onveilig heb gemaakt. Lees: het is veel te lang geleden dat ik in Antwerpen ben gaan shoppen. Ik koos dé perfecte timing, want Urban decay is sinds afgelopen donderdag verkrijgbaar bij Ici Paris XL op de Meir. Al was het ook een minder goede timing voor een Starbucks bezoekje, want jawel, de Pumpkin Spice Latte was gewoon op! Kan je het geloven? Iets te gehyped waarschijnlijk, maar nu wel een bummer voor mij. 
Gelukkig maakte het shoppen alles goed en kon ik alles van mijn lijstje afvinken! 


Kiehl's - Midnight Recovery Concentrate
Ik had het hier al laten vallen bij mijn beauty wishlist dat ik graag van Kiehl's een serum of nachtverzorging wou. Het werd het tweede. Dit is een olie en dus een perfecte vervanging voor het Overnight Serum-in-Oil van The Body Shop en ik verwacht er ook véél van. 

Urban Decay - Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Foundation
Natuurlijk kon ik de Urban Decay stand niet verlaten zonder iets mee te nemen, al was ik stiekem al maanden aan het wachten om de Naked Skin foundation te kopen. Hopelijk ga ik er even grote fan van zijn als van de Naked Skin concealer! 

H&M - In-Between Days Dry Shampoo
Verrassing van de dag: H&M Home! Ik wist dus niet dat ze deze in Antwerpen hadden. Ik kocht er enkel een kussenshoes, want ik moest me aan mijn lijstje houden. Bij H&M beauty ging ik ook een kijkje nemen, maar eerlijk: ik was een beetje teleurgesteld in de make-up. Ik wacht nog wat reviews af van andere bloggers moest er toch een holy grail tussen zitten. 
Wél nam ik deze droogshampoo mee! 


En nu de Lush goodies! Eén van de hoofdreden om naar Antwerpen te gaan. Er lag ook al veel van de kerstcollectie, maar daar ga ik me de volgende keer in laten gaan. Deze keer nam ik mee:

Lord Of Misrule - Shower Scream 
Na vorig jaar de Lord Of Misrule Bath Bomb hebben gehad wou ik deze keer de douchegel proberen. In de winkel was het moeilijk hem te ruiken doorheen al die Lush geuren, maar hij is goddelijk! 

Frozen / The Experimenter / Intergalactic Bath Bomb
Van deze lees je binnenkort nog meer! 


Zo, ik kan weer even verder! Naar wat ben jij het meest benieuwd? 

9 opmerkingen

 1. Die van Kiehl gebruik ik nu een tijdje, hij is zo zuinig en zorgt voor zo'n zachte en zuivere huid bij mij. I Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuke lush goodies! En de verpakking van de H&M droogshampoo vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingetjes heb je gekocht, leuke merken ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die droogshampoo ziet er leuk uit! Ik ben benieuwd of hij ook goed werkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie aankopen! De MRC van Kiehl's is inderdaad erg fijn, wel benieuwd naar die H&M droogshampoo, de verpakking ziet er toch al leuk uit. Ik hoop snel nog bij Lush te geraken, wil heel graag alle kerstspulletjes eens zien! Rose Jam staat al op de wishlist :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankoopjes! De Frozen Bath Bomb is zo fijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ben benieuwd naar wat je van enkele items vindt! Laat je weten wat je van de Naked foundation en van de H&M droogshampoo vindt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben heel benieuwd naar de Naked Skin foundation! x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.