Catrice | Fallosophy 'Mauving Leaves' Nail Lacquer

maandag 12 oktober 2015


Het is even geleden dat ik even tussen de budgetmerken ben gaan rondsnuffelen. Ik had me ook voorgenomen om niet roekeloos nog te kopen en dat hou ik goed vol. Enkel als ik iets nodig heb of de moeite lijkt mag het mee. De Limited Editions van Catrice spreken me niet altijd aan, maar de nieuwe FALLosophy collectie viel me wel op en dan vooral deze nagellak! 


In de herfst en winter kan ik er zoveel meer van genieten om nagellak te dragen. Ik vind de kleuren die in deze seizoenen passen gewoon veel mooier. Ook al kan je ze natuurlijk in de zomer dragen, ik vind donkere, taupe of berry kleuren gewoon meer iets voor deze periode.
Catrice heeft het helemaal begrepen met deze collectie. De kleuren van FALLosophy geven me meteen een herfstvibe. Groen, berry of mauve kleuren staan centraal en hun verpakking ziet er in elk geval herfstproof uit.
Omdat de lipsticks voor mij iets te transparant waren (de kleuren zijn wel mooi!), besloot ik enkel dit lakje mee te nemen waar mijn aandacht meteen naar ging. 


Mauving Leaves is zoals de naam zelf al zegt een mauve kleur. So pretty! Hij past perfect in het rijtje van de taupe kleuren. 
Don't mind de korte stompjes van nagels. Ze waren net wat langer tot dat er eentje besloot ergens achter te blijven hangen met knippen als gevolg.
Maar oké, over de lak zelf! Er is een klein nadeel, want hij dekt pas mooi na drie lagen. Als je zoals mij niet zoveel geduld hierin hebt is dit wel erg jammer. Toch heb ik dit wel voor deze kleur over. Verder is hij stevig genoeg om het meer dan één dag uit te houden op mijn nagels wat al heel wat wilt zeggen. 


Prijs: €2,89

♥ 

10 opmerkingen

 1. Mauve is zeker mooi. Dit kleurtje zou ik niet laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur is heel erg mooi! Ik vind het alleen wel heel jammer dat 'ie pas na drie lagen dekt, dat duurt mij altijd veel te lang ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer van de dekking, maar een leuke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur! Het is al even geleden dat ik nog nagellak van Catrice probeerde (een aantal jaar geleden had ik echt alle Catrice-kleurtjes), maar voor deze maak ik nog eens een tripje naar het Kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh ik heb het wel voor zulke kleurtjes :) Helaas ben ik wel een ongeduldig 'nagellak-type'

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Perfect kleurtje voor dit weer! Ik hou wel van dit soort moody nudes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is zo'n kleurtje dat ik leuk vind in het flesje, maar waardoor ik er als een lijk uitzie eens het op mijn nagels zit :/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oei, niet zo fijn die dekking. Vind de nagellak er daardoor te dik uitzien. Balen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleur, wel jammer van de dekking! Zelf heb ik twee andere lakken uit deze collectie gekocht.
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.