H&M | In Between Days Dry Shampoo

zondag 25 oktober 2015


Iets waar ik ondertussen al verschillende jaren niet meer zonder kan is droogshampoo. Het is zo handig als je je haar een wasbeurt wilt uitstellen of als je erg weinig tijd hebt. Tot zover gebruik ik die van Batiste het liefst. 
Toen ik de nieuwe beauty lijn van H&M zag was ik niet zo enthousiast over de make-up. Ik was niet 100% overtuigd dus besloot ik er niets van mee te nemen. Wél trokken de haarproducten mij aan en omdat ik een nieuwe droogshampoo nodig had nam ik deze mee.. 


Eén ding kan je de nieuwe beauty lijn van H&M wel nageven: wat een mooie verpakkingen! Ook van deze droogshampoo. De print doet me een beetje aan graffiti denken net als het gebruik ervan. Als je hem schudt dan klinkt hij als zo'n graffiti spuitbus. 
Deze droogshampoo zorgt voor instant volume, verfrist en geeft een matte finish aan je haren. 

En komt hij zijn belofte na? 
Ja dat doet hij! Al erg snel haalt hij de glanzende laag weg en zien mijn haren er weer fris uit. Ik krijg heel slecht volume in mijn haren, maar ik zie hierin toch ook wel een verschil. Mijn haren liggen zeker niet meer zo plat tegen mijn hoofd. 
Deze droogshampoo ruikt lichtjes bloemig en de geur blijft ook lang hangen. 
Misschien een klein nadeel is dat mijn haren wel wat stroever aanvoelen. Zo het gevoel wat je hebt van volumepoeder en misschien dat dit hierin ook verwerkt zit. Hier zou ik dus rekening mee houden, maar al bij al is deze droogshampoo erg fijn!

Prijs: €7,99 Heb jij al iets uit de nieuwe H&M beauty lijn geprobeerd? 

♥ 


5 opmerkingen

 1. Klinkt super! Ik heb nog niks van de vernieuwde lijn van H&M geprobeerd, maar deze klinkt goed! De verpakking is inderdaad heel mooi, maar ik vind hem wel wat aan de dure kant..x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh had hem wel goedkoper verwacht! dan blijf ik liever mijn trouwe Batistes gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Naar deze review was ik erg benieuwd! Nu hij bij jou zo goed werkt, neem ik hem misschien maar eens mee volgende keer. Ik kan ook niet meer zonder droogshampoo, lifesaver!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem opzich wel wat prijzig, die van Batiste is vaker in de actie denk ik? Maar ik vind de verpakking geweldig en gelukkig is hij goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem wel best duur, als je dat vergelijkt met Batiste en die zijn al niet zo goedkoop! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.