BLOGTALK | Toekomstplannen, Nieuwe rubriek

woensdag 21 oktober 2015


Al maanden zit ik met iets in mijn hoofd en binnenkort komt het er eindelijk aan. Ik ga mijn blog namelijk wat uitbreiden en hiermee bedoel ik dat ik niet enkel voornamelijk over beauty ga schrijven, maar er komt een complete nieuwe rubriek. Om even misverstanden te voorkomen: make-up blijft mijn grootste passie en dit gaat ook nog steeds het hoofdonderwerp van mijn blog blijven, maar ik heb even zin om iets nieuws te proberen! 

TOP SECRET
Wat mijn nieuwe rubriek juist inhoud ga ik nog even voor mezelf houden. Jullie mogen best even nieuwsgierig zijn! Hopelijk wordt hij in ieder geval goed onthaald en als alles goed gaat zal ik er volgende maand mee beginnen. 

Verder blijf ik gewoon doorgaan zoals ik nu doe, maar ga ik me nét iets meer proberen te focussen op mijn sterke kant en dat is make-up. Ik hoop meer creatief bezig te zijn en ik weet dat ik dit al heel vaak opnieuw heb gezegd, maar toch hoop ik wat vaker video's online te kunnen zetten. Soms heb ik gewoon het gevoel dat ik veel te weinig tijd heb en nu de dagen serieus aan het korten zijn maakt het dit niet echt makkelijker. Mijn verlanglijstje voor kerst is dan ook simpel: ik wil een degelijke ringlamp. Die ik zowel voor video's kan gebruiken als voor foto's van producten en ooglooks. Mijn nieuwe camera die bij kerst alweer een jaar oud is heeft me al zoveel plezier gegeven en ervoor gezorgd dat mijn foto's al stukken beter zijn dan vroeger. Deze uitbreiding zat er dus aan te komen. Ik heb er alvast erg veel zin in allemaal! 

Tot zover het blogpraatje :) 

♥ 

9 opmerkingen

 1. Leuk zeg en ben heel benieuwd wat je nieuwe rubriek is, ik hou je blog in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk, ik weet zeker dat het goed komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil dit ook al een tijdje gaan doen, heel benieuwd hoe het bij jou gaat lopen en wat de nieuwe rubriek zal zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ben benieuwd naar de nieuwe rubriek. Ik ben zelf ook bezig met het 'indelen' van artikelen met rubrieken e.d. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh leuk dat je je blog gaat uitbreiden! Ik ben ook steeds bezig met het vernieuwen van mijn blog en ben net begonnen met filmpjes maken :-) Valt super goed mee tot nu toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk! Ik ben heel benieuwd. Ik volg je blog al jaren met veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.