Dr. Hauschka | Vitaliserend Masker

maandag 5 oktober 2015


Dr. Hauschka is een merk dat ik ondertussen weer wat uitgebreider heb leren kennen dankzij het event van afgelopen donderdag. Qua skincare was ik wel nog razend benieuwd of ik ervan zou houden of niet. Natuurlijke ingrediënten staan ook niet altijd gelijk aan een aangename geur, maar dat is iets waar ik me wel snel overheen kan zetten. 
In samenwerking met de webshop SeBio mocht ik het Vitaliserend masker proberen (en nog andere organic skincare producten die je binnenkort hier nog voorbij zal zien komen!). Ik vertel je er vandaag meer over.. 


VERFRIST, HYDRATEERT EN VERFIJND DE HUID 
Wat zegt Dr. Hauschka:
Het Vitaliserend masker geeft de huid een egale teint. Het is een intensieve verzorging voor de normale huid, een huid met onzuiverheden en grove poriën, een huid die gevoelig is voor couperose of beschadigd door de zon. De samenstelling van heilzame plantenextracten als kweepeer, wondklaver en kamille stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid en helpt de huid zijn vochtgehalte op peil te houden. Hoogwaardige plantaardige oliën van jojoba, abrikozenpitten en tarwekiemen zuiveren en verzachten de huid. De huid voelt stevig en gelijkmatig aan. 
Er wordt aangeraden het masker 1 tot 2 maal per week te gebruiken. Je kan het masker ook 4 à 6 weken in een dun laagje voor je dagcrème aanbrengen als je veel last hebt van roodheid, onzuiverheden en littekens. 

Het vitaliserend masker is een crème masker en brengt erg makkelijk aan. De geur kan je zeker als biologisch omschrijven, maar hij stoort me niet. Als ik weet dat de ingrediënten goed zitten is dit iets wat ik graag op mijn huid smeer. Je mag het masker ook aanbrengen op de huid rondom je ogen. 


Ingrediëntenlijst

Een tijdje nadat ik het masker heb aangebracht voel ik dat het in mijn huid begint te dringen. Na 20 minuten spoel je het overblijvend laagje af met lauw water.

Resultaat? Een babyzacht velleke! Bij mij weet ik dat een masker goed is als ik niet van mijn gezicht kan afblijven haha. Ik was echt verwonderd hoe fijn mijn huid aanvoelde. Glad, gehydrateerd en mijn teint zag er alvast stralender uit. 
Van onzuiverheden heb ik op dit moment niet zoveel last dus hier kan ik nog niet echt over oordelen, maar het zal me niet verbazen als dit masker binnenkort tussen mijn favorieten zal belanden! 


Je kan het Vitaliserend masker van Dr. Hauschka hier vinden bij SeBio. Ook voor andere bio producten is deze webshop zeer interessant! Ze hebben er erg fijne en opkomende merken. 

Hou mijn blog in de gaten, want morgen heb ik een Dr. Hauschka verrassing voor jullie !

♥ 

10 opmerkingen

  1. Deze zou ik ook nog heel graag willen proberen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog nooit een masker van Dr hauschka geprobeerd, klinkt goed

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed, ga ik zeker een keer proberen<3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar dit product zou wel heel fijn om eens uit te proberen :D Klinkt heel erg goed namelijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me een erg fijn masker! Die gaat op mijn lijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt goed, ze hebben echt fijne producten denk ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar ik hoor er zo veel goede dingen over. Ook dit product lijkt me echt heel fijn, want ik hou wel van een zacht huidje :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.