Beauty Wishlist 'Herfst'

vrijdag 9 oktober 2015


Een wishlist lijkt wel een never-ending lijstje te zijn. Heb ik er vorige maand nog eentje online gezet, duikt er deze maand weer een nieuwe op. Deze keer wel met beauty producten én ik heb het realistischer gehouden, want laten we eerlijk zijn alles van Sephora Amerika lijkt zo'n beetje onbereikbaar of ik zou even het vliegtuig moeten nemen. 

1. Kiko Milano -  Reckless Spirit Eyeshadow Palette +  Intensenly Lavish Lipstick 'Melodious Wine' 
Beide komen ze van de Rebel Romantic collectie. Ik ben nog een complete Kiko noob, maar daar komt snel verandering in, want er opent binnenkort een Kiko filiaal in Hasselt Helemaal onverwacht! (Thanks for sharing Beautyloves!)

2. Koh Gen Do Aqua Foundation 
Dit is toch wel dé foundation van het moment als ik de vele beauty guru's op Youtube mag geloven. Ik twijfel alleen als ik er wel aan zal geraken en moest ik hem online kunnen bestellen is dit voor een foundation niet echt handig. Toch hoop ik hem ooit te bemachtigen! 

3. Zoeva - Cacao Blend palette
Dit palette blijft maar door mijn hoofd spoken! Ik wou het een tijdje terug al bestellen, maar het was steeds uitverkocht. Omdat ik zo gek ben op het Chocolate Bar palette van Too Faced ben ik er zeker van dat ik van dit palette ook ga houden. Wat een mooie kleuren!!

4. H&M Beauty - Pure Velvet Cream Blusher + Glitter Dust 
Het staat nog niet vast als ik deze twee zou meenemen, maar ik ben wel razend benieuwd naar de vernieuwde H&M beautylijn. Als ik volgende week in Antwerpen ben ga ik zeker alles uitchecken! 

5. Zoella Beauty - Bath Bombinis + Wonderhand 
De nieuwe producten van Zoella zien er weer erg mooi uit. Vooral de rosé gouden of koperen details die in de verpakkingen zijn verwerkt: love it! Om terug een nieuwe voorraad handcrème in te slaan zou ik deze wel willen proberen en hoe adorable zien deze bath bombinis er niet uit? 

6. Kiehl's - Midnight Recovery Concentrate
Als ik dan toch in Antwerpen ben volgende week wil ik ook graag eens langs Kiehl's voor een nieuw serum. Ik hou enorm van serums, maar ben nog niet echt eentje tegengekomen die perfect voor mijn huid werkt. En omdat we er niet jonger op worden zou ik er misschien ook eentje standaard in mijn avondroutine moeten plannen. 


Wat staat er op jou beauty wishlist deze maand? 

♥ 

9 opmerkingen

  1. Wat een mooie en inspirerende wishlist! Zelf vind ik vooral het Cacao Blend palette van Zoeva erg mooi, absoluut een product dat ook op mijn wishlist staat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lijst! Ik ben zelf ook erg benieuwd naar die Kiko producten, naar mijn ervaring met het merk kunnen ze alleen maar goed zijn. Thank God for Kiko Hasselt! Ik was er al enkele maanden van op de hoogte dankzij een interimkantoor dus ik ben enorm blij dat nu eindelijk de plaats van het filiaal bekend is. Het zal niet al te lang meer duren nu denk ik en dan kunnen we allemaal goed losgaan haha :) Wie had dit ooit gedacht. MAC, Inglot, Primark én Kiko in Hasselt. Nu nog een Lush en ik ben helemaal content haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het cacao blend palette heb ik en is zo mooi!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die blush van H&M is echt heel erg fijn, ik heb er ook 1 !!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige producten. Super fijn dat er een KIKO in de buurt opent. Nu die in Amsterdam is, ga ik vaak even spontaan langs.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. het zoeva palette wil ik ook al een hele lange tijd maar overal is die telkens uitverkocht..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie selectie heb je gemaakt! Die foundation staat ook echt erg hoog op mijn wishlist!

    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie wishlist! Die zoeva beauty zou ik ook wel kunnen apprecieren :p

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.