Essence | Quick & Easy Sponge Nail Caring Oil

zondag 22 februari 2015


Ik ben er lang van gespaard gebleven, maar stilaan zijn er toch wat microben mijn lichaam binnengedrongen. Je kan je dus wel een scenario voorstellen dat ik liever niet meer uit mijn zetel kom met een doos kleenex langs me en zin in niets. Toch moet ik mijn blog ook wat draaiende houden en op een relaxte manier vanuit de zetel lijkt dit ook nog aardig te lukken. 

Momenteel is ook de conditie van mijn nagels de rampzaligste ooit. Misschien toch wat extra vitaminen nemen binnenkort! Al helpen alle kleine beetjes denk ik dan. Zo nam ik deze nieuwe nagelverzorging van Essence mee. Benieuwd of het wat is? 


QUICK & EASY

Producten die makkelijk en snel in gebruik zijn staan bij mij hoog genoteerd. Neem nu die nagellak remover potjes. ik ben er gek op. Geen gedoe met watjes en geen afval achteraf. 
Essence heeft nu zo'n handig potje in hun assortiment om je nagels te verzorgen. Het systeem is net hetzelfde. 
Ik heb eerder al een nagelpen en nagelolie van Essence gehad en was hier steeds tevreden over. Dit leek me dan ook de moeite om te proberen. 


Deze Quick & Easy Sponge Nail Caring Oil bevat amandel en arganolie die er bekend om staan te voeden. Wel erg jammer is dat als je eraan ruikt je meteen de geur van alcohol waarneemt. Dit werkt dan weer uitdrogend. 
Toch is de geur nadat je je vingers erin hebt gestoken wel erg lekker. Een zoete olie geur is mijn beste poging om de geur te beschrijven.
Er ontstaat meteen een olielaagje rondom je nagels en nagelriemen (en eigenlijk de toppen van je vingers), waardoor ze meteen zacht en gevoed zijn. Dit voelt niet extreem vettig aan en ook niet uitdrogend. 
Ik vind deze erg fijn in gebruik en hij doet wat hij belooft dus meer moet dat niet zijn!


Prijs: €2,99


♥ 

15 opmerkingen

  1. Ik grijp steeds mis hierna bij mijn Kruidvat! Fijn om te lezen dat het werkt! Ik blijf wachten tot ik hem ook weer zie in de schappen! ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe dip en clean. Maar je kan daarna niet meteen beginnen weer met lakken vanwege de voedende olie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Was hier nieuwsgierig naar. Erg gemakkelijk ja. Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat grappig dat ze ook dit systeem hebben, ik ben erg fan van de 'gewone' flesjes met Nagelriemolie van Essence. Die is ook erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah ik probeer deze al erg vaak te bemachtigen maar het lukt me nooit! Het klink erg fijn! En quick and easy is altijd goed haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ben blij dat ik dit artikel tegen kom! Zoek al tijden naar iets tegen de droge randjes rondom mijn nagels, niks helpt. En voor deze prijs kan ik het mooi proberen :)

    http://easydailyfood.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. oh klinkt goed, ik had het gevoel dat die van bourjois mijn nagels wel eens uitdroogde, maar deze doet dat dus duidelijk niet én is goedkoper :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Handig! Een goed alternatief voor die van Bourjois, ik ga 'm zeker onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. oh, klinkt toch best goed, had er idd vettige boel van verwacht

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit klinkt erg fijn, al vind ik het idee dat de binnenkant van je handen (ofja, vingers) ook 'vet' wordt, echt geen leuk idee! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oooo, wat lijkt me dit handig! Inderdaad wel ontzettend jammer van de grote dosis alcohol. Dit is inderdaad niet echt heel goed voor je nagels...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Vind hem wel heel fijn alleen vind het jammer dat het met glitter nagellak niet zo goed werkt

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Klinkt goed! Deze moet ik ook eens proberen. Wel jammer van de alcohol die erin zit...
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.