PERSONAL | Wist je dat?

woensdag 4 februari 2015


Ik vertel niet vaak persoonlijke dingen over mezelf, maar omdat ik weet dat dit toch vaak geapprecieerd wordt ga ik er vaker rekening mee houden. Af en toe komen er terug weetjes over mezelf aan bod (wie herinnert zich de random facts van vroeger nog?), zodat jullie mij op die manier wat beter leren kennen! 
Dus bij deze: wist je dat ...


 • ik niet echt van slagroom hou? Ook al ben ik een enorme zoetekauw, slagroom kan me weinig bekoren. 
 • ondanks ik heel netjes ben mijn keuken altijd een slagveld is nadat ik gekookt heb? Ik kan er echt niks aandoen, maar ik gooi met alles en nog wat rond terwijl ik aan het koken ben volgens mij.
 • ik het niet erg zou vinden om alle Harry Potter films voor de 20ste keer te moeten zien? Ondanks mijn leeftijd geniet ik nog steeds van deze films! Ze vervelen me nooit. 
 • ik enorm veel van reizen hou en zoveel mogelijk van de wereld wil zien? In mijn hoofd plan ik vaak nieuwe bestemmingen voor een volgende vakantie. 
 • een gevoel naar schaamte naar boven komt als ik toegeef dat ik naar Geordie Shore kijk? Het is zó fout, maar aan de andere kant zó verslavend om naar te kijken.
 •  ik al een jaar in mijn nieuwe woning woon? De tijd vliegt zo snel! Ik ben nog steeds heel erg gelukkig hier.
 • ik terug zin heb om te gaan sporten? Ik ben aan het overwegen om terug te fitnessen, vooral in weekends als ik niet veel gepland heb lijkt me dit een ideaal tijdverdrijf en mijn lichaam vraagt er ook naar!
 • het liefste snijbloemen (rozen/pioenrozen/tulpen) in huis haal? Ik ben een ramp in planten water geven. Al probeer ik mijn orchidee wel in leven te houden (maar ik wacht al maanden op een nieuwe tak). 
♥ 

16 opmerkingen

 1. Leuk om wat weetjes over je te lezen. Ik heb precies hetzelfde ik ben een echt zoetekauw maar slagroom...nee bedankt wordt er zelfs misselijk van. En ook ondanks mijn leeftijd vind ik Harry Potter ook nog steeds leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, dat van die planten is hier ook heel herkenbaar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lust ook geen slagroom, en de slagveld-keuken is ook heel herkenbaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen. Aaah, ik kan me geen leven zonder slagroom voorstellen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ook nog zo veel van Harry potter! Leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind harry potter ook erg leuk! En mijn keuken is ook echt een slagveld na het koken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my, ik herken dat van de planten/bloemen kwestie. Een plant is hier bij mij binnen de week dood (help en ik krijg binnenkort een kind!!) Geordie shore is stiekem ook wel een beetje leuk hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om te lezen! ohhh Harry Potter heb ik ook al 21890327x gezien hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk om dit te lezen!
  Ik wacht ook op bloemen van mijn Orgidee, staan alleen maar twee takken aan :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaaa eindelijk iemand die ook niet van slagroom houd, bwwuuuhh

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk artikel! Ik herken echt veel van mezelf in wat je schrijft! Harry Potter is ook nog steeds een favoriet van mij, ik heb alle films op dvd, ik ben ook een ramp met planten in leven houden, dus geef mij ook maar bloemen, en Geordie Shore is inderdaad megaverslavend en oh zo grappig!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat heb ik nog niet vaak gehoord mensen die niet van slagroom houden. Leuk om op deze manier meer over je te weten te komen :)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk om te lezen! Zelf hou ik ook meer van snijbloemen dan van planten, k snap je!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ook een grote fan van snijbloemen. Vorige week bracht Robby nog tulpen voor me mee en ik was zo blij als een klein kind!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.