Philosophy | When Hope Is Not Enough Facial Firming Serum

donderdag 5 februari 2015


Ik besef en merk zelf dat mijn huid vanaf haar dertigste meer nodig heeft dan enkel een goed voedende/hydraterende crème. Het wordt dus tijd om mijn skincare hier ook op af te stemmen. De kerstpakketjes van Philosophy maakten het de ideale kans om wat nieuws te proberen. Ik verwelkom dan ook niet voor niets alles van Philosophy in mijn skincare routine. Vandaag is de beurt aan het Facial Firming Serum When Hope Is Not Enough

WHEN HOPE IS NOT ENOUGH
Een vochtarme, gestresste huid terug doen stralen en verstevigen? Dit serum dat rijk is aan omegavetzuren en zeven natuurlijk oliën bevat belooft hier voor te zorgen.
Hij bevat een unieke combinatie van antioxidanten die de celvernieuwing bevordert en de huid beschermt tegen vrije radicalen. Fijne lijntje en rimpels worden minder zichtbaar.  
Dit is een serum wat dus wordt aanbevolen bij de eerste tekenen van huidveroudering. Je kan hem zowel 's morgens als 's avonds gebruiken. 


DOSERING

Met het pipet wordt er aangeraden 5 tot 6 druppels te verdelen over je gezicht. Ik vind het pipet enkel totaal niet handig bij dit serum. Het lijkt niet goed te werken. Aangezien het serum vrij 'dik' is komt er bij mij meestal één dikke druppel uit. Wat vaak ook wel voldoende is dus ik zie dat niet meteen als een probleem, maar zuinig is het niet. 

De geur van het serum is er niet bepaald eentje om fan van te zijn. Al vind ik Hope In A Jar hier nog erger in. Er zit wel degelijk parfum in de ingrediëntenlijst dus gek dat het zo een muffe geur geworden is. 
Bij het aanbrengen wordt het serum wel vrij onmiddelijk door mijn huid opgezogen. Alsof mijn huid hier echt naar snakt. Je voelt hem dus totaal niet zitten en toch werkt hij hydraterend en voelt mijn huid achteraf zacht aan. In combinatie met Hope In A Jar is mijn huid zelfs gladder geworden. Al vertel ik hier binnenkort nog meer over! 

Dat hij fijne lijntje (en rimpels) minder zichtbaar zou maken merk ik niet zo meteen, maar ik hoop in ieder geval dat ze bij dit goedje nog lang zullen wegblijven! 
When Hope Is Not Enough van Pilosophy is te koop bij Ici Paris XL voor €39,60


12 opmerkingen

 1. Ik heb dit zelf denk ik nog niet nodig, maar man.. Ik kan er echt niet tegen als de geur niet lekker is. Knap dat je het volhoudt haha! Maar aan de andere kant.. als het echt werkt.. Why not?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt opzicht wel goed. Misschien moet je het gewoon wat langer gebruiken wil je resultaat zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne review! Klinkt als een goed aanvullend product! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind serums met een pipetje vaak ook wat onhandig werken en druppel het altijd in mijn handen, werkt toch net wat fijner. Ik ben heel erg benieuwd naar het serum in ieder geval! Hope in a jar doet veel voor mijn huid dus ben benieuwd als ik deze er in combinatie bij gebruik wat er dan gebeurt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks dat ik het wel heel leuk vind zo een pipet, snap ik het ongemak wel.. Vooral als het al iets dikker is.. Toch lijkt het me een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht altijd dat producten van dit merk zo goddelijk waren, ook qua geur. Niet dus haha. Zelf ben ik ook nog opzoek naar een product dat mijn huid goed beschermd en jong houd. Je kan niet jong genoeg beginnen toch? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit zou een goed product voor mij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed, jammer van de geur wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amai, me dunkt dat ik het goed zou kunnen gebruiken in deze gure tijden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou mij dat ook eens dringend moeten aanschaffen want ik merk dat mijn huid ook meer verzorging nodig heeft.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.