Most Popular | Februari

vrijdag 27 februari 2015


Februari was een goede blogmaand. Ik kreeg weer een hoopje nieuwe volgers en de bezoekersaantallen stegen (dankjewel!). Ook bestond mijn blog midden deze maand exact vijf jaar. Dit doet toch wel wat met deze passionele blogster!
Op het einde van de maand komt er steeds een verslagje online (Picture my life, komt er morgen aan), maar vanaf nu ook een overzicht van de 5 meest bekeken artikels van de afgelopen maand. Dit leek me wel leuk voor degene die niet elke dag op mijn blog komen kijken en zo snel een overzicht hebben wat ze juist hier kunnen verwachten. 
Maar dat is niet alles! Jullie mogen bij dit artikel steeds jou meest bekeken artikel van de afgelopen maand bij de comments plaatsen. Er mag dus gespamd worden :) 

Hier is alvast mijn Top 5:


Deze was wel te verwachten de topper van deze maand. Winacties doen het nu eenmaal goed op blogs! Erg bedankt nog voor de vele lieve berichtjes. De winnares (Ilsiee) is trouwens sinds gisterenavond bekend en heeft een mailtje ontvangen. 


Blijkbaar ben ik niet de enige die houdt van een goede organisatie in mijn make-up. Deze organizers zijn dan ook erg fijn! 


Dit artikel is al van bijna een jaar geleden, maar ineens erg geliefd. Deze rokjes zijn dan ook erg populair op dit moment en nog steeds mijn favoriet!


Ik blijf het zeggen: Gé-wel-di-ge kleur om mee te shapen. 


Als MAC verslaafde moest ik deze Tag een keertje invullen en jullie vonden hem zo te zien leuk om te lezen. Vergeet niet jou meest bekeken artikel van februari achter te laten!
♥ 

13 opmerkingen

 1. Leuk om de meeste populaire post van de afgelopen maand te zien. Ik vond het artikel NYX Powder Blush Taupe echt een favoriet en wil deze zelf ook graag aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom pas voor de 2e keer op jouw site maar ik vind jouw blog er uitspringen door je prachtige foto's en rustige lay-out!

  Zou het natuurlijk erg leuk vinden als je eens op mijn site een kijkje neemt! Heb geen favo artikel want vind ze allemaal erg lekkr (gaat namelijk over eten :) ) - Marijke -

  http://easydailyfood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt me door je artikel weer op een idee gebracht! Ik heb nog een felroze skater skirt liggen en misschien wordt dit wel mijn outfit van vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien, die skater skirt vind ik echt tof

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om de populaire post te zien! Zo'n cirkelrokje wil ik trouwens ook nog, maar je foto's zijn echt prachtig. Wil je ooit eens je tips delen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh dank je wel voor het compliment :) ik wil dat binnenkort wel eens doen :)

   Verwijderen
 6. Leuk! :) De MAC addict tag vond ik ook érg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om zo'n overzicht te zien. Dat rokje is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd leuk om zulke artikelen te lezen!
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk om te zien wat je populairste posts waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuuk artikel! Ik vind je foto's prachtig :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb ook pas de Taupe van Nyx is huis, wat een topper. Heb er gisteren nog mee geshaped bij een actrice, die wist niet wat ze zag in de spiegel, zo'n metamorfose :d

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.