Picture My Life - Februari #25 + healthy lifestyle

zaterdag 28 februari 2015


Dat februari er al op zit vind ik op zich niet zo erg. Het is zo een maand dat het nog goed kan winteren en ik begin dan toch echt te verlangen naar de zon en meer bepaald de lente! Nog even geduld, maar de nood naar het lentezonnetje is groot. 
Mijn foto verslagje van afgelopen maand is ook maar povertjes. Excuses hiervoor. Misschien dat ik dit artikel wat ga aanpassen in de toekomst. 

Jullie konden de foundation combinatie hier al lezen vorige week. 
Deze look ging om een naturelle ooglook met knallende lippen (Toying Around van MAC).

Ik vierde mijn 5de blogverjaardag en dat werd gevierd met een winactie en een heerlijk stuk taart! 
Ik word zo vrolijk om deze Unicorn horn terug te zien, hij is zó mooi. ♥ LUSH

Bij Coffee Café hadden ze bij Valentijn weer enkele specials op de menukaart gezet waaronder deze Latté met caramel en kinder bueno! Nomnomnom. Wat was dit lekker! Ik heb trouwens nog niet eerder een kinder bueno met pure chocolade geproefd (en gezien?). 

Mijn compleet matte chocolade look gemaakt van het Too Faced Chocolate Bar palette!


Subtiele wing look! Ik denk er trouwens weer aan om iets anders met mijn haren te doen. Ik verander nu eenmaal graag van kleur :)


Ik liep vorige week in Hasselt rond en zag ineens dat binnenkort Moochie opent! Frozen yoghurt kon je nog enkel bij de smoothiebar vinden, maar Moochie is erg bekend en hier wel een favoriet. Love my city! 


Een typische ochtend routine! 


Motiverende quotes vind ik heerlijk om te lezen bij dipmomentjes. Deze deelde ik zelf. 


Deze week kreeg ik een telefoontje van MAC dat ze één jaar open zijn in Hasselt en werd ik uitgenodigd voor een make-up sessie. Stiekem is het wel een droom om voor MAC te werken, maar ze hebben echt zoveel ervaring en kennis van het vak dat ik hier nog maar een groentje in lijk/ben.
Mijn ooglook vond ik erg mooi. Wel wat anders als ik zelf zou maken zoals geen wing, maar ik deed in ieder geval weer wat tips op. Ze gebruikte oa Sable, Sketch en Nylon als highlighter (die trouwens erg mooi is). 


GEZOND BEZIG
Oh ik ben trouwens vorige week begonnen met de vasten (na mijn bezoekje aan Coffee Café welteverstaan)! 40 dagen geen snoep, koekjes, chocolade (uitzondering: min.86% bij moeilijke dagen), chips, gebak... voor mij. Geloof het of niet, maar het gaat goed. Gisteren heb ik wel even een moeilijk momentje gehad zo voor de tv 's avonds. De rozijntjes, noten en fruit hielpen niet langer. Ik tel dus wel enthousiast af naar pasen haha. Toch voel ik me al een pak beter en heb ik meer energie. Dit opent mijn ogen dan wel weer wat zoveel suiker allemaal met een mens doet. Ik eet niet compleet suikervrij FYI.
Ook heb ik het sporten terug opgenomen. Ik liet eerder al vallen dat ik er behoefte aan had en heb me twee weken geleden dan ook terug ingeschreven bij Basic Fit. Ik ga de lente dus sportief en gezond in!

♥ 

5 opmerkingen

 1. Hmm ziet er toch wel allemaal erg lekker uit hoor :-) Ik vind de haarkleur die je nu hebt wel heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, 40 dagen niet snoepen. Heel erg veel succes! Ik zou het niet vol kunnen houden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die latte met caramel en bueno ziet er héérlijk uit! En 40 dagen niet snoepen? Moedig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe fotos! Grappig dat jullie nu pas eerst een moochie krijgen ^^ En goede motivering. Ikzelf wil ook echt terug gaan sporten maar ik vind er nooit de motivatie toe, helaas.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.