L'Action Paris | Vital Hydration Face Mask

donderdag 26 februari 2015


Minstens één keer per week is het maskertjes avond aka pampering night ten huize Griet. Even helemaal ontstressen en mijn huid lekker verwennen vind ik echt wel nodig. Ik had nog een maskertje liggen van L'Action Paris dat ik een tijd terug heb gewonnen en besloot hem te proberen, want dit is mijn eerste ervaring met dit merk. Eens zien hoe deze het doet...


VITAL HYDRATION FACE MASK

L'Action Paris staat vooral bekend om hun maskertjes die ze zowel voor huid en haren hebben. Ik weet dat het merk bij Di te verkrijgen is, maar voor de rest ben ik het nog niet tegengekomen. 
Ik heb het Vital Hydration masker dat zou verzachten en revitaliseren. Het behoort tot de klei maskers. 
Dit masker bevat hydraterende werkstoffen, verrijkt met etherische oliën van palmarosa, dat herstellend werkt op de cellen. De zachte sinaasappel heeft een zuiverende en stimulerende werking. De zacht en remineraliseerde witte klei bevordert de uitdrijving van toxinen. Dit sterk rehydraterend masker helpt de opperhuid te versoepelen en te herstellen. 


In de ingrediëntenlijst zie ik meteen minerale olie, siliconen, parabenen en alcohol. Niet meteen iets wat goed voor mijn huid zou zijn. 


Na het aanbrengen van dit masker prikte mijn huid vrij meteen. Ik heb geen supergevoelige huid dus het lijkt me niet zo'n aanrader als jij dit wel zou hebben. Gelukkig verdween dit wel na een tijd. Hij ruikt citrus-achtig en best fris. 
Het masker droogt stilaan op en wordt ook donkerder (groenig) van kleur. Eenmaal afgespoeld voelt mijn huid zacht en glad aan, maar ook trekkerig en droog. Raar effect. Ik weet dan ook niet zo goed wat ik van dit masker moet denken. De ingrediëntenlijst zei dan wel al genoeg volgens mij. ♥ 

6 opmerkingen

 1. Goede review maar geen maskertje voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O dit klinkt fijn. De geur en dat hij opdroogt. Misschien niet helemaal goed maar als het een beetje prikt denk ik dat ie goed werkt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen aanrader voor mij dus! Heb ook een droge huid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had nog nooit gehoord van het merk ... Is dat een schande?

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.